Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4, 40 mm ve 44 mm Boyutlarında Olacak!

Apple Watch Series 4, 40 mm ve 44 mm Boyutlarında Olacak!

0
Apple Watch Series 4

Apple’ın bugünkü “Gather Round” etkinliğinde tanıtacağı cihazlarından birisi de Apple Watch Series 4 olacak. Apple Online Store’un etkinlik öncesi geçici olarak kapatılmasıyla Apple Watch Series 4 ile ilgili bazı detaylar resmi olarak gün yüzüne çıktı.

Apple’ın site haritasına göre Apple Watch Series 4, 40 mm ve 44 mm boyutlarında olacak. Ayrıca Apple, Apple Watch Series 4 için “Series 4” soneki kullanılmak yerine direkt “Apple Watch” isimlendirmesini kullanıyor olması dikkat çekiyor.

Apple Watch Series 4, tıpkı Series 3 gibi hem GPS hem de GPS + Cellular olmak üzere iki versiyonda geliyor. Yeni Apple Watch, Gümüş, Uzay Grisi ve Altın renk seçenekleriyle sunulacak.

Apple Watch Site Haritası Apple Watch Series 4

40 mm Apple Watch Series 4 için Nike ve Hermès seçeneği bulunuyor. Site haritasında 44 mm için Nike ve Hermès seçeneği görünmüyor. Muhtemelen 44 mm boyutlu model için de bu iki seçenek sunulacaktır.

40 mm ve 44 mm’lik yeni Apple Watch, Apple’ın akıllı saati için kasa boyutu tarafında önemli bir artışı temsil ediyor. Mevcut Apple Watch modellerinin boyutları 38 mm ve 42 mm.

Apple, akıllı saatinin boyutunu belirlemek için dikey olarak ölçüm yapıyor. Mesela mevcut 38 mm Apple Watch’un genişliği 33.3 mm, 42 mm Apple Watch’un genişliği ise 35.9 mm. Anlayacağınız, Apple Watch Series 4, genişlik olarak kısa, ancak uzunluk olarak 40 mm ve 44 mm boyutlarında olacak.

Yeni Apple Watch Series 4’ün en büyük özelliği ise biraz da olsa artan kasa boyutu ve inceltilmiş ekran çerçeveleri sayesinde mevcut Apple Watch’lara kıyasla yüzde 15 daha büyük bir ekrana sahip olacak olması. Bu yükseltme, yeni saat kadranlarını beraberinde getirecek ve yeni saat kadranları ekrandaki komplikasyon sayısının sekize çıkmasını sağlayacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz