Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4’ün Ekran Paneli Sızdı!

Apple Watch Series 4’ün Ekran Paneli Sızdı!

1
Apple Watch Series 4

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 4’ün 40 mm ve 44 mm boyutlarında olacağını paylaşmıştık. Şimdi de yeni Apple Watch’a ait olduğu iddia edilen bir ekran paneli sızdırıldı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/apple-watch-series-4-40-mm-ve-44-mm-boyutlarinda-olacak/]

Sızdırılan görüntüye bakarak bir kıyaslama yapmak mümkün değil, ancak yeni modelin ekranının Apple Watch Series 3’e kıyasla yüzde 15 daha büyük olması bekleniyor. Bu fark, ekran çerçevesinin inceltilmesiyle sağlanacak.

Daha büyük ekran boyutu, uygulamalar için ekranda daha fazla yer sağlayacak. Bununla birlikte saat kadranı için de daha fazla alan oluşmuş olacak. Apple’ın dokuz adete kadar komplikasyona destek veren en az bir yeni saat kadranını tanıtması bekleniyor.

Yeni 40 mm Apple Watch Series 4’ün ekran çözünürlüğü hala bilinmiyor, ancak watchOS 5’in beta sürümünde bulunan bir referans koda göre, 44 mm boyutundaki modelin ekran çözünürlüğü 384×480 olacak.

Apple analisti Ming-Chi Kuo, tüm Series 4 modellerinin arka kasasının seramik kaplama olacağına ve potansiyel olarak elektrokardiyografi (EKG / EKG) sensörüne sahip olacaklarını öne sürüyor.

Apple Watch Series 4 Ekran Paneli

Sızdırılan ekran paneli, Apple Watch 4’ün büyük tasarım değişiklikleri olmaksızın Apple Watch 3’e benzeyeceğini gösteriyor. Tahmin ettiğimiz kadarıyla, önceki nesillerle kullanılan kayış ve bantlar Apple Watch Series 4 ile de uyumlu olacak.

Yeni Apple Watch, bugün TSİ 20:00’da başlayacak olan Apple özel etkinliğinde tanıtılacak. Etkinlikteki tüm gelişmeleri anbean sizlere aktarıyor olacağız.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz