Ana Sayfa Apple Bugünkü Apple Özel Etkinliği Nasıl Canlı İzlenir?

Bugünkü Apple Özel Etkinliği Nasıl Canlı İzlenir?

0
Apple Özel Etkinliği Canlı İzleme

Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtmak için bugünkü “Apple Özel Etkinliği”ne artık saatler kaldı.

Bu yılki Apple Özel Etkinliği’nde, 5.8 inç OLED iPhone Xs, 6.5 inç OLED iPhone Xs Max ve iPhone Xr veya iPhone Xc olarak isimlendirilmesi beklenen 6.1 inç LCD iPhone tanıtılacak.

Etkinlikte ayrıca, azaltılmış ekran çerçeveleri sayesinde daha büyük ekranlı ve daha doğru EKG tabanlı kalp izleme teknolojisi ile donatılmış Apple Watch Series 4 modellerini görmeyi umuyoruz.

Bu yılki Apple Özel Etkinliği’nde, yeni ikinci nesil AirPods ve uzun zamandır beklenen AirPower’ın piyasaya sürülmesi gibi birçok önemli tanıtım ve duyuru yapılacak.

Apple Özel Etkinliği Ne Zaman Başlayacak?

Apple Özel Etkinliği, Apple Park kampüsündeki Steve Jobs Theater’da Pasifik Saati ile 12:00’da başlayacak. Etkinliğin Türkiye saati ile 20:00’da başlayacağının altını çizelim.

Apple Özel Etkinliği’ni Canlı İzleme Yolları

Etkinliği Apple TV’de Canlı İzleme

Apple Etkinliği Canlı İzleme Apple TV

Apple, 4. ve 5. nesil Apple TV modelleri için tvOS App Store’dan indirilebilen “Apple Events” yani “Apple Etkinlikleri” isimli bir uygulamaya sahip. Etkinliği canlı olarak bu uygulama aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Daha eski Apple TV modellerinde Etkinlikler uygulaması bir kanal olarak önceden yüklenmiş şekilde geliyor.

Etkinliği Mac, iPad ve iPhone’da Canlı İzleme

Apple TV’ye sahip olmayan kullanıcılar, etkinliği bir Mac veya iOS cihazında Safari web tarayıcısı ile kolayca izleyebilirler.

Apple, etkinlik için özel bir web sayfası sunuyor. Tek yapmanız gereken, etkinliği başlayacağı saate yakın bir anda ilgili sayfayı Mac, iPad, iPhone veya iPod touch’ta Safari tarayıcısını kullanarak açmak.

Etkinliği canlı izleyebilmek için macOS Sierra veya daha sonraki sürümler, iOS 10 veya üstü sürümler gerekiyor.

Apple’ın etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik Windows’da Nasıl İzlenir?

Etkinliği izlemek için bir iOS cihazınız veya Mac’iniz yoksa, Microsoft Edge tarayıcısını kullanabilirsiniz. Windows çalıştıran bilgisayarınızın Microsoft Edge tarayıcısı ile “Apple Özel Etkinliği” için oluşturulan ilgili web sayfasını açmanız yeterli.

Etkinliği Twitter’dan İzleme

Apple bu yıl, Eylül ayı özel etkinliğini web sitesinde, Apple TV’de canlı olarak yayınlamasının yanısıra, ilk defa Twitter’da canlı olarak yayınlamayı planlıyor.

Twitter’daki canlı yayın sayesinde kullanıcılar, etkinliği doğrudan Twitter’dan kolayca izleyebilecekler.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/11/apple-yarin-gerceklestirecegi-etkinligini-twitter-yayinlanabilir/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz