Ana Sayfa Aksesuar Yeni Beats Kulaklıklarını Bekleyenlere Kötü Haber

Yeni Beats Kulaklıklarını Bekleyenlere Kötü Haber

0
Apple Beats Kulaklıkları

Apple, kimi zaman yeni iPhone’ları için düzenlediği Eylül ayı özel etkinliğinde yeni Beats kulaklıklarını duyurabiliyordu. Bugün düzenlenecek Eylül ayı etkinliğinde Apple’ın herhangi bir Beats kulaklığını duyurmayacağı öne sürülüyor.

The Verge, Apple’a yakın olan bir ismi kaynak göstererek, şirketin bugünkü etkinliğinde yeni bir donanım olarak sadece “Hey Siri” desteğiyle donatılmış yeni AirPods çiftinin duyuracağını dile getiriyor.

The Verge’nin haberi doğruysa, Apple hayranları yeni Beats kulaklıkları için beklentilerini düşük tutmalı, çünkü muhtemelen Apple böyle bir adım atmayacak ve yeni Beats kulaklıklarını duyurmayacak.

Apple, 2014 yılında 3 milyar dolar karşılığında Beats’i satın aldı ve o zamandan bu yana kulaklık serisi önemli ölçüde yeniledi. 2018 yılı için henüz herhangi bir yeniliğe gidilmiş değil. En son 2016 yılında Apple’ın W1 yongasıyla donatılan Beats Solo3, Powerbeats3 ve BeatsX piyasaya sürüldü.

Beats ayrıca 2017 yılında W1 çipi ile Studio3 kulak üstü kulaklıklarını ve hemen ardından Lightning konektörlü urBeats3 kulaklıklarını piyasaya sürdü. Mevcut Beats kulaklıkları modası geçmiş olarak görülüyor. Bu nedenle yakın zamanda Apple’ın kulaklıkları yenileyebileceği üzerinde duruluyor.

Apple’ın söylentilere konu olan yeni ürünlerini bugünkü etkinlikte ön plana çıkaracağı gerçeğiyle birlikte, Beats’in etkinlikte sahne almayacak olması kesinlikle sürpriz olmadı. Etkinliğin açılış konuşmasında yeni iPhone’lara, Apple Watch Series 4 modellerine, yeni AirPods’a ve AirPower şarj matının kullanılabilirliğine odaklanılması bekleniyor.

Beats markalı kulaklıkların ne zaman yenileneceği belli değil. Apple, Face ID’li yeni iPad Pro ve yeni Mac modelleri için Ekim ayında bir etkinlik düzenlemeyi planlıyorsa belki yeni kulaklıklar o etkinlikte duyurulabilir. Ya da basit bir basın açıklaması ile yeni kulaklıklar piyasaya sürülebilir.

Apple’ın Eylül ayı özel etkinliği bugün Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak. Etkinlikteki gelişmeleri SihirliElma’da bulabileceksiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz