Ana Sayfa Haberler iPhone XR Satış Rekoru Kırabilir!

iPhone XR Satış Rekoru Kırabilir!

0
iPhone XR Satışları

Yapılan bir araştırmaya göre, yılın ikinci yarısında Apple’ın yeni iPhone serisi 85 milyon ünite sevkiyat rakamını görecek. Sevkiyatı yapılan her 2018 iPhone modelinden birisi ise uygun fiyatlı iPhone XR olacak.

2018 yılının ikinci yarısında toplam iPhone sevkiyatının 127 milyon üniteye ulaşması bekleniyor. Apple için bu sevkiyat rakamı mütevazi bir gelir artışı anlamına geliyor.

Yılın ikinci yarısında Apple’ın toplam akıllı telefon gelirinin 100 milyar dolara ulaşması öngörülüyor. Böylece Apple, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla gelirinde yüzde 10 oranında bir artış görmüş olacak.

Yeni iPhone XS, XS Max ve XR için öne sürülen bu sevkiyat tahminleri, Apple’ın yıllık iPhone satışları ve önceki yıllara göre ortalama satış fiyatları ile birleştirilen tedarik zinciri bilgilerine dayanıyor. Kısacası bu sevkiyat rakamlarının öngörülen bilgiler olduğunun altını çizelim.

Apple’ın uygun fiyatlı yeni 2018 model iPhone’u, geniş renk, True Tone desteğine sahip uçtan uca “Liquid Retina” LCD ekranı taşıyor. XR’nin ekran tasarımı iPhone X, iPhone Xs ve iPhone Xs Max ile aynı. Modelde, paslanmaz çelik yerine 7000 serisi alüminyumdan üretilen çerçeve yer alıyor.

Model, Beyaz, Siyah, Mavi, Mercan, Sarı ve Kırmızı renk seçenekleriyle geliyor. 64 GB, 128 GB ve 256 GB dahili depolama kapasitesi ile sunulacak olan XR, 19 Ekim’de ön siparişe sunulacak.

2018 model iPhone’lardan XR modeli için düşünceleriniz neler? Lütfen bizimle paylaşın.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xr-ozellikleri-ve-fiyati/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz