Ana Sayfa Aksesuar iPhone XS ve iPhone XS Max için Apple Markalı Kılıflar

iPhone XS ve iPhone XS Max için Apple Markalı Kılıflar

0

Apple, iPhone XS ve iPhone XS Max’i tanıtmasının yanı sıra çeşitli sonbahar renkleriyle bezenmiş yeni silikon ve deri kılıflarını sundu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xs-ozellikleri-ve-fiyati/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xs-max-ozellikleri-ve-fiyati/]

iPhone XS ve XS Max için silikon kılıflar 39 dolar fiyat etiketine sahip. Silikon Kılıflar, Siyah, Beyaz, Kırmızı, Şeftali, Lavanta Grisi, Ufuk Mavisi, Taş, Pembe, Kum, Gece Mavisi renklerde sunuluyor.

iPhone XS Silikon Kılıf

iPhone XS ve XS Max için deri kılıflar 49 dolarlık fiyat etiketi ile geliyor. Şakayık Pembesi, Orman Yeşili, Gece Mavisi, Boz Kahverengi, Siyah ve Kırmızı renklerde sunuluyor.

iPhone XS Deri Kılıf

Ayrıca Apple, iPhone XS ve XS Max için Deri Folyo kılıflarını da sundu. iPhone XS için Deri Folyo kılıf 99 dolar, iPhone XS Max için Deri Folyo kılıf ise 129 dolar fiyat etiketine sahip. Kılıflar, Şakayık Pembesi, Orman Yeşili, Siyah ve Kırmızı renklerde sunuluyor.

iPhone XS Deri Folyo Kılıf

Apple, iPhone XR için kılıflarını henüz sunmadı, çünkü yeni iPhone modelini 26 Ekim’de piyasaya sürülecek. Muhtemelen cihazın ön siparişe sunulacağı 19 Ekim’e yakın bir zamanda iPhone XR için Apple markalı kılıfları Apple Online Store’da göreceğiz.

iPhone XS ve XS Max için Apple markalı kılıflar henüz Apple Online Store TR’de görüntülenemiyor. Apple, Türkiye’deki müşterileri için yeni iPhone’larını Eylül ayından sonraki herhangi bir tarihte piyasaya sürecek. Bu nedenle kılıfların Türkiye fiyatı belirsiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz