Ana Sayfa Haberler Hangi Renk iPhone Xs, Xs Max ve iPhone XR Satın Alınmalı?

Hangi Renk iPhone Xs, Xs Max ve iPhone XR Satın Alınmalı?

0

Apple, iPhone 5c’den sonra ilk defa iPhone’ları için bir sürü renk seçeneği sundu. iPhone XR’de kırmızı, sarı, mavi, mercan, siyah ve beyaz renk seçenekleri sunulurken, iPhone Xs/Xs Max’te altın, gümüş ve uzay grisi olmak üzere birçok renk seçeneği bulunuyor.

Hangi renk iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR alacağınıza karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Sizin için yeni iPhone’ların renk seçeneklerine üzerine kendi değerlendirmemizi yaptık.

Hangi Renk iPhone XR Satın Almalı?

Kırmızı

Kırmızı iPhone XR

Apple, ilk defa lansmanında Kırmızı (PRODUCT)RED renk seçeneğini bir iPhone’u için direkt sundu. Bu renk için söylenebilecek tek şey klasik ama oldukça güçlü olduğu.

Kırmızı renkli iPhone’lar özellikle bayanlar arasında son derece popüler. Elbetteki kırmızı renkli iPhone’ları zaman zaman erkeklerin elinde de görebilmek mümkün. Dikkat çekici bir renk arıyorsanız kırmızı iPhone XR kesinlikle yerinde bir tercih olacaktır. Rengin çentikli ekran tasarımıyla bütünlüğü ise tartışılmayacak kadar iyi.

Mercan

Mercan iPhone XR

Mercan, cesur, unisex ve tropikal bir renk seçeneği. Muhtemelen mercan renkli iPhone XR yetişkin bir erkek için pek iyi bir tercih olmayacaktır. Gençler için cinsiyet farketmeksizin tercih edilen bir renk olması ise muhtemel.

Sarı

Sarı iPhone XR

Sarı renkli iPhone XR için modern, genç ve şık yorumunda bulunulabilir. Yetişkin erkekler için sarı renkli iPhone XR pek tercih edilesi durmuyor. Gençler ve bayanlar için ise kesinlikle tercih edilesi bir renk olacaktır.

Mavi

Mavi iPhone XR

Apple, geleneksel bir renk seçeneği olan maviyi atlamadı ve iPhone XR’nin renk seçenekleri arasına koydu. Mavi rengin Apple için anlamı büyük. Çünkü, Steve Jobs’un orijinal iMac için seçtiği Bondi Blue renk seçeneği efsaneler arasında. Müşteriler için aynı şey söz konusu olur mu bilinmez. Yine de sarıya göre daha tercih edilesi bir renk olduğu aşikar.

Siyah

Siyah iPhone XR

Siyah renk, kesinlikle şık ve kesinlikle asil. Her şeye yakışan bu renk iPhone XR’ye de yakışmış ve çentikli tasarım ile bütünleşmiş.

Beyaz

Beyaz iPhone XR

Beyaz, iPhone 4/4s’te oldukça popülerdi. Bir kırmızı ve siyah kadar iyi değil, ancak yine de tercih edilesi bir renk.

Hangi Renk iPhone Xs / iPhone Xs Max Satın Almalı?

iPhone Xs Renk ve iphone Xs Max Renk

Apple, iPhone Xs ve iPhone Xs Max’ta uzay grisi, gümüş ve altın renk seçeneklerine yer verdi. Altın rengi iPhone X için renk seçeneği olarak sunulmamıştı ve muhtemelen sunulmuş olsaydı en popüler renk olacaktır.

iPhone X kullanıcıları arasında en popüler renk uzay grisi. iPhone Xs ve Xs Max’ta en popüler rengin altın olacağı kesin. Henüz fiyatı belli olmasa da oldukça yüksek rakamlara alacağınız iPhone Xs’in veya Xs Max’in iPhone X’dan farklı görünmesini istiyorsanız tercihiniz altın rengi olmalı.

Altın Renkli iPhone Xs

Özellikle altın renkli iPhone Xs’in çerçeveleri müthiş görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz