Ana Sayfa Haberler iPhone Xs, Xs Max ve Apple Watch Series 4 Ön Siparişe Sunuldu!

iPhone Xs, Xs Max ve Apple Watch Series 4 Ön Siparişe Sunuldu!

0
iPhone Xs ve Apple Watch Series 4 Ön Sipariş

Apple, 12 Eylül’deki özel etkinliğinde tanıttığı iPhone Xs, Xs Max ve Apple Watch Series 4’ü ilk dalga ülkelerde ön siparişe sundu.

Apple, yeni cihazlarını ön siparişe sunduğu ülkedeki müşterilerinin siparişlerini web sitesi ve Apple Store uygulaması aracılığıyla kabul edecek.

iPhone Xs ve Xs Max Ön Siparişe Sunuldu

iPhone Xs ve iPhone Xs Max Ön Sipariş

iPhone Xs ve iPhone Xs Max’in ön siparişe sunulduğu ilk dalga ülkeler; Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Guernsey, Hong Kong , İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Suudi Arabistan, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, İngiltere, ABD ve Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları.

Apple Watch Series 4 Ön Siparişe Sunuldu

Apple Watch Series 4 Ön Sipariş

Apple, yeni iPhone modellerinin yanısıra yeni Apple Watch Series 4’ü de ilk dalga ülkelerde ön siparişe sundu.

GPS + Cellular özellikli Apple Watch Series 4 modellerinin ön siparişe sunulduğu ülkeler; Avustralya, Kanada, Çin, Danimarka, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, BAE, İngiltere ve ABD.

Cellular özellikli olmayan ve sadece GPS özellikli Series 4 modellerinin ön siparişe sunulduğu ülkeler; Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Guernsey, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Jersey, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Suudi Arabistan, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, BAE, Birleşik Krallık, ABD ve Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları.

iPhone Xs, iPhone Xs ve Apple Watch Series 4’ün ön siparişe sunulduğu ilk dalga ülkeler arasında Türkiye yer almıyor. Yeni Apple cihazlarının Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik belirsiz. Apple Watch Series 4 dışında yeni iPhone modellerinin Türkiye fiyatları da belli değil.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xs-ozellikleri-ve-fiyati/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xs-max-ozellikleri-ve-fiyati/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/apple-watch-4-ozellikleri/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz