Ana Sayfa Haberler iOS 12.1 Beta 1 Yayınlandı!

iOS 12.1 Beta 1 Yayınlandı!

5
iOS 12.1 Beta

Apple, iOS yazılımının en yeni sürümü olan iOS 12’yi yayınladıktan hemen bir gün sonra geliştiriciler için iOS 12.1 Beta 1’i yayınladı.

Kayıtlı Apple geliştiricileri, Apple’ın Geliştirici Merkezi’nden yeni iOS 12.1 Beta sürümünü veya uygun yapılandırma profilini Geliştirici Merkezi’nden yükledikten sonra OTA ile indirebilirsiniz. Güncellemeyi indirebilmek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsüne gitmek yeterli.

iOS 12.1 Beta 1 Yenilikleri

Güncellemedeki göze çarpan ilk ve en önemli yenilik iOS 12.0’da yer verilmeyen Grup FaceTime özelliği.

Apple’ın Grup FaceTime’ı test etmek için daha fazla zamana ihtiyacı vardı ve iOS 12 Beta’da yer verdiği bu özelliği kaldırmıştı. Nitekim iOS 12.1’in ilk Beta’sında özelliğin geri geldiğine tanık oluyoruz. Grup FaceTime özelliği ile 32 kişiye kadar sesli veya görüntülü görüşme yapılabiliyor.

iOS 12.1 güncellemsiyle yeni emojilerin sunulması bekleniyor, ancak yeni emojilerin bir sonraki ara güncelleme ile sunulması da mümkün.

Güncellemeyi kendi cihazımıza indirip kontrol ettikten sonra yeni özelliklerle ilgili ayrıntıları paylaşacağız. Son olarak Apple bugün, Xcode 10.1’in de yeni bir beta sürümünü yayınladı.

Güncelleme: Halka Açık Beta Yazılım Programı kullanıcıları için iOS 12.1 Public Beta 1 yayınlandı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. Arkadaşım şu yorumlara e-posta adres şartını kaldırın bu çok eskide kaldı artık. Örnek Shiftdelete bu işi çoktan kapattı.. zaten onay sizde kardeşim ne gerek var e-postaya. İnsanlar uğraşmamak için yorum yapmıyor buraya. Sonra sayfan bomboş kalıyor. Benden söylemesi.

    • Görüş ve önerilerinizi aldık Suphi. Haklısın. Gerekli değerlendirmeleri yapacak ve beklenen adımları atacağız.

  2. Merhaba benim telefonumda iPhone 5se Ama şu Memoji olmuyor yardım edebilirmişsiniz bu arada İOS 12 güncellendi napabilirim

  3. Arkadaşlar beta kullanıyorsanız lütfen iki sorunu bildirirmisiniz,özellikle zil sesi problemini.final sürümü yükledim bluetooth simgesi çıkmıyor birde çoğu kimse farkında değil bildirim sesi eskisi kadar çok çıkmıyor.iPhone 7 ahize ve alt hoparlör temiz örnek watsapın bildirim sesinden deneyebilirsiniz daha net çıkıyor uygulamadan fakat telefonun kendi zil sesi ve bildirim sesi az çıkıyor…

  4. 1- Dosyalama sistemi android gibi olmak zorunda.
    2- Fotoğraf ayrıntıları görünmüyor ve fotoğraf mb ve pixcel ayarı yok.
    Bunlar uzun süredir Apple ın ayıbı bennce , acil iyileştirme yapılmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz