Ana Sayfa Aksesuar Dünyanın En Pahalı iPhone XS Kılıfları

Dünyanın En Pahalı iPhone XS Kılıfları

0
iPhone XS Kılıfları

iPhone XS ve özellikle iPhone XS Max şu anda Apple’ın en pahalı ve en yeni iPhone’ları konumunda. 512 GB depolama alanına sahip iPhone XS Max’in ABD fiyatı 1.449 dolar.

Kılıf üreticileri de son derece pahalı olan iPhone’lar için birbirinden pahalı XS kılıflarını piyasaya sürmüş durumdalar. Sizin için dünyanın en pahalı XS kılıflarını bir araya getirdik.

Dünyanın En Pahalı iPhone XS Kılıfları

iPhone XS Kılıf

Titanyum, Stealth, Gold ve Aurora renk seçenekleriyle sunulan Gray’in Alter Ego serisi kılıflarının fiyatı 1.457 dolardan başlıyor. Kılıfların tamamı havacılık sınıfı titanyumdan yapılmış. iPhone’un arkasını kapatan X şeklinde minimal tasarım iPhone’un her bir köşesini koruyacak şekilde tasarlanmış ve böylece iPhone’ları düşürme durumunda darbelere karşı koruyor.

Alter Ego’nun Aurora versiyonu, iPhone XS için 2.763 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip. Kılıfın XS Max için olan versiyonu ise 3 bin dolar. Kılıfların her biri birbirinden özel benzer bir renk yelpazesinde sunuluyor.

Aurora ve Gold Alter Ego kılıfları 100 adet ile sınırlıyken, Stealth 500 adet ile sınırlı. Kılıflar Gray’in web sitesinden satın alınabilir.

En Pahalı iPhone XS Kılıfı

Yüksek kalite titanyum güneş gözlükleri üreten bir şirket olan Gresso, aynı zamanda titanyum iPhone kılıfları da üretiyor ve iPhone XS ve XS Max için yeni bir ürün serisi sunuyor. Gresso Magnum kılıfları, yeni iPhone’ları korumak için esnek, yüksek dirençli bir TPU ve dayanıklılık sunuyor. Kılıf dayanıklılık için 5. sınıf titanyumdan yapılmış bir dış kapağa sahip. iPhone XS ve XS Max için Gresso’nun Magnum Titanyum kılıflarının hepsi 595 dolar.

Özel iPhone XS Kılıfı

Hadoro, lizard, stingray, python, devekuşu, timsah ve dana derisi gibi egzotik hayvansal deri malzemelerden yapılmış lüks iPhone XS ve XS Max kılıflarını satıyor. En pahalısı, çeşitli renk seçenekleriyle sunulan 890 euroluk Alligator Folio Kılıfı.

Pahalı iPhone XS Kılıfı

Lüks marka Louis Vuitton, iPhone X ve XS için Eye Trunk gibi süper lüks, süper pahalı iPhone kılıfları üretiyor. Kılıfın henüz XS Max sürümü yok, ancak yakın gelecekte muhtemelen olacak. Louis Vuitton kılıfının fiyatı 1.320 dolar.

Dolce & Gabbana iPhone XS Kılıfı

Lüks moda evi Dolce & Gabbana da iPhone kılıfları üretiyor ve iPhone X ve XS’e uygun kılıfları ile öne çıkıyor. En pahalı kılıfın fiyatı 735 dolar. En uygun seçeneğin fiyatı ise 675 dolar.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz