Ana Sayfa Haberler 2018 iPad Pro için iOS 12.1 Büyük Değişikliklerin Habercisi

2018 iPad Pro için iOS 12.1 Büyük Değişikliklerin Habercisi

0
2018 iPad Pro

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 12.1’ni ilk beta sürümünü geliştiriciler için yayınladı. Geliştirici Steven Troughton-Smith’e göre, iOS 12.1 ile Xcode’taki iOS Simulator sanallaştırılmış 4K harici ekranlar için destek sunacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/18/ios-12-1-beta-1-yayinlandi/]

Bu, Lightning – HDMI adaptörünü kullanan mevcut iOS cihazlarla mümkün olmayan bir özellik değil. Lightning portlarının yerini USB-C portlarının alacağı ileri sürülen iPad Pro modelleri için hedeflenen yeni bir seçenek gibi duruyor.

Saygın Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, yeni iPad Pro modellerinde Lightning bağlantı noktasını yeni bir USB-C portu ile değiştirmeyi planlıyor.

Apple, 2016’dan bu yana Mac serisinde USB-C’ye etkin bir şekilde geçiş yapmaya başladı, ancak kendi mobil cihazlarında herhangi bir cihaz için USB-C portunu kabul etmedi.

USB-C portuna sahip bir iPad Pro, Mac ve iPad arasındaki boşluğu doldurarak, Apple’ın profesyonel seviye tabletini bir bilgisayar olarak daha güçlü hale getirebilir.

Analist Kuo’ya göre, USB-C iPad Pro modellerinin kutusundan USB-C bağlantı noktasına sahip 18W güç adaptörü çıkacak.

Apple’ın yeni iPad Pro modellerini tanıtması için uzun süre beklememiz gerekmeyebilir. Sonbaharın ilerleyen günlerinde yeni iPad Pro ve yeni Mac’ler tanıtılacak gibi duruyor.

Apple’ın çok sayıda cihaz tanıtacağı iddia edilen yıllarda biri Eylül diğeri Ekim ayında olmak üzere iki etkinlik düzenlediğine tanık olduk. Bu nedenle yakında yeni iPad Pro modellerinin ve yeni Mac’lerin tanıtılacağı bir Ekim etkinliğinden haber alabiliriz.

USB-C bağlantı noktası ile birlikte yeni iPad Pro modellerinin Face ID için TrueDepth kamera sistemine sahip uçtan uca LCD ekranla gelmeleri bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz