Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4 için Uzmanların Yaptığı Yorumlar

Apple Watch Series 4 için Uzmanların Yaptığı Yorumlar

2
Apple Watch Series 4

Apple, yeni Apple Watch Series 4 modelleri için uzmanların yaptığı yorumları Cuma günkü lansman öncesi paylaştı. Apple, yaptığı basın açıklamasıyla yeni Apple Watch’larla biraz zaman geçiren medya mensuplarının yorumlarını müşterilerin ilgisine sundu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/apple-watch-4-ozellikleri/]

Apple, teknoloji, sağlık, fitness, moda ve yaşam tarzına odaklanmış çeşitli web sitelerinden çeşitli inceleme yorumlarını paylaştı. Bu web siteleri arasında The New York Times, Women’s Health, USA Today, Hodinkee, Men’s Journal, TechCrunch, Vogue, Refinery29, The Independent, Wareable, MobileSyrup, Best Health, The Straits Times ve Vogue Australia yer alıyor.

Örneğin, Women’s Health’a göre Apple Watch Series 4’ün özellikleri bir gün hayatımızı kurtarabilecek kadar güçlü bir cihaz haline getirdi.

New York Times, bir EKG çekimi yapabilen yeni modelin bu yönünün “giyilebilir cihazlarda yıllardır en önemli gelişmelerden biri” olduğunu söylerken, Independent hızdaki geliştirmelerin ve yeni sağlık özelliklerinin “her seviyede” fark edildiği görüşünde.

Apple, her zaman olduğu gibi, Apple Watch Series 4 modelleri için yapılan olumlu yorumlara odaklandı, ancak cihaz için yapılan incelemeler ve beraberinde ortaya çıkan yorumlar büyük oranda olumlu.

Bazı incelemecilere göre Series 3 sahiplerinin Series 4’e geçiş yapmaları için yeteri kadar neden yok ama daha önceki Apple Watch modelinden yükseltme yapacak herkes için oldukça değerli özelliklere sahip.

İnceleme yapan uzmanlara göre, özellik eksikliği ve yavaş performanstan dolayı yeni bir Apple Watch satın almayı düşünen herkes için Apple Watch Series 4 yeterli düzeyde. Onlara göre, Series 4, daha hızlı, daha verimli ve daha zengin özelliklere sahip.

Apple, yeni Apple Watch ile ilgili tüm uzman yorumlarını Apple Newsroom sayfasında paylaştı. İlgili basın duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz