Ana Sayfa Haberler Apple, Çok Özel iPhone XS ve XS Max Sayfasını Kullanıma Sundu!

Apple, Çok Özel iPhone XS ve XS Max Sayfasını Kullanıma Sundu!

0

Apple, çok özel iPhone XS sayfasını kullanıma sundu. iPhone XS ve iPhone XS Max için dizayn edilen internet sayfası ile yeni iPhone modellerini en ince ayrıntısına kadar inceleyebilmek mümkün.

Sayfada iPhone XS ve XS Max’in 3 boyutlu modelleri bulunuyor. Modeli ekseni etrafında döndürmek için sadece telefonunuzu eğmeniz yeterli.

Cihazı döndürme şeklinize göre ekranda bazı kilit özellikler görüntüleniyor. Ayrıca yeni iPhone’ları iPhone 8 veya 8 Plus ile ekran boyutu bakımından kıyaslayabilirsiniz.

Apple iPhone XS ve iPhone XS Max

iPhone XS ve XS Max arasında geçiş yapmak için ekrana dokunabilirsiniz. Yeni iPhone’ları görüntülerken deneyimleyebileceğiniz üç renk seçici bulunuyor; uzay grisi, gümüş ve altın.

Apple, özel internet sayfası ile birlikte iPhone XS’i sosyal medya sitelerinde “iPhone’u deneyimlemek” sloganı ile pazarlamaya başladı. Oldukça havalı ve özel olan internet sayfasını özel kılan şey ise yalnızca 3 boyutlu görüntüleme aracı değil, URL bağlantısı. Apple, 3 boyutlu görüntüleme sayfası için sık sık yapmadığı bir şeyi yapıyor ve alt domain kullanıyor: https://experience.apple/iphone/

Söz konusu özel sayfayı görüntüleyebilmek için Safari veya Chrome’un kullanılması gerekiyor. Sayfadaki deneyime ortak olabilmek için mobil cihaz kullanma şartı bulunuyor.

iPhone XS ve iPhone XS Max için hazırlanan ve kullanıma sunulan yeni mini internet sayfasına ulaşabilmek için bir mobil cihazda buradaki bağlantıya gitmeniz yeterli. Sayfanın ilk yüklenme süresinin internet bağlantınıza göre bir dakika kadar sürebileceğini belirtelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz