Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4 Sahipleriyle Buluşmaya Başladı!

Apple Watch Series 4 Sahipleriyle Buluşmaya Başladı!

6
Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 modelleri bugün Amerika Birleşik Devletleri’nde ve diğer birçok ülkede sahipleriyle buluşmaya başladı. Bazı kullanıcılar yeni akıllı saatiyle ilgili ilk izlenimlerini birçok çevrimiçi platformda dile getiriyor.

Twitter ve Reddit gibi sosyal ağlarda yeni Apple Watch ile buluşan birçok kullanıcının daha büyük ekran ve kısmi değişikliklerle yeniden tasarlanan kasadan etkilendikleri görülüyor.

Bir Reddit kullanıcısı Apple Watch Series 0’dan Series 4’e geçmenini şaşırtıcı derecede iyi geldiği yorumunda bulundu. Kullanıcıya göre, Series 4’de çok fazla komplikasyon var ve bu kesinlikle etkileyici.

Apple Watch 4

Bir başka Reddit kullanıcısı ise Series 1’den Series 4’e geçiş yapmanın uçup gitmek gibi olduğunu görüşünde.

Series 4’ün genel olarak insanları etkilediği görülürken Apple’ın dijital asistanı Siri için aynı şey geçerli değil. Kimi Series 4 sahibine göre Siri ya yavaş ya da çoğu zaman söylenenleri anlamıyor.

Apple, 12 Eylül’deki özel etkinliğinde Apple Watch Series 4’ü tanıttı ve 14 Eylül’de ön siparişe sundu. İlk dalga ülkelerde bugün piyasadaki yerini alan Series 4, 40mm ve 44mm olmak üzere iki farklı boyutta satın alınabiliyor. Apple Watch Series 3 ve daha önceki modellerde boyutlar yalnızca 38mm ve 40mm ile sınırlıydı.

Series 4’ün tüm özelliklerini aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/apple-watch-4-ozellikleri/]

Series 4’ü satın almayı düşünüyor musunuz? Lütfen aşağıdaki yorum alanından görüşlerinizi bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


6 Yorumlar

    • Cellular özelliği guzel ama hem satis fiyati $100 daha pahali hem de aylik operatorunuze $10 vermek zorundasiniz Amerika’da. Eminim tr ye gelse cok daha maliyetli olur aylık ödenecek tutar ve cihazın fiyatı.

      • Tabii ki,çok haklısınız ama tercih etme seçeneği olması lazım bence..Çünkü gerçekten büyük rahatlık,değil mi ama?

  1. Telefon olarak iPhone kullanıyorum; Apple Watch ilk jenerasyon ve Huawei watch 2 sahibiyim. Bu saati de bekliyordum ama gearS3’ü deneyince aklımı çeldi ve onu da satın aldım. Şu an bırakın benim ilk nesil Apple Watch’u, Apple Watch 2 ve 3 kullanan arkadaşlarla kıyaslıyorum da, yine de gearS3 daha güzel geliyor. Gerçekten de saat dediğin yuvarlak olacak. Dikdörtgen form olduğu sürece Apple Watch almayacağım. Ama olur ya, ileriki yıllarda yuvarlak tasarıma geçerse de kesinlikle Apple Watch alırım.

  2. Türkiye de ne zaman satışa sunulacak. Ikisi aarasınd kararsız kaldım. Fazla bir fark yok gibi duruyor. Bu kadar fiyat farkına değer mi fiziken karşılaştırmak lazım. EKG hikaye. Kardiyolog ile konuştum. Tek bilekten ölçüm cok yetersiz ama sesin %50 artması Ekranın %35 artmasi güzel seyler. Zira 42 mm modelin ekranı cok küçük istatistikleri ve daha çok veriyi tek ekranda görmek güzel olabilir. Watch 3 ile gürültülü ortamda telefon görüşmesi yapmak biraz zorluyor. 4 un sesini denemek lazım. İşlemci hızının iki katına çıkması ne fark yaratır ki. Watch 3 te bütün uygulamalarda akıcı. Belki s3 işlemciye uygun daha gelişmiş uygulamalar üretilebilir Düşme algılama gerçekten önemli. Sadece yaslilya ve hastalar için değil herkesin başına her an herşey gelebilir. Daha gecen sene 30 yaşında arkadaşım beyin kanaması gecirip öldü. Hayat kurtarici olabilir. 16 gb hafıza iyi bir müzik listesi için daha iyi olur. En azından 10-12 gb kullanılan alan vardır ve gayet yeterli. Pil aynı kalmik ki WatWa 3 u tercih etmenin en büyük sebebi olabilir. Apple store da 40 mm 3.500 TL 44 mm 3.750 TL. Piyasada bir tık daha ucuz olabilir diye düşünüyorum. Watch 3 Sıfırı 2.300 TL temiz garantili ikinci elleri 1.500 TL. Yani Watch 4 parasına iki tane 3 alinir. Bu saat ağırlıklı olarak spor yapanlar ve sağlığına dikkat edenler için . Ben de yoğun spor yaptığım için merakla bekliyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz