Ana Sayfa Haberler iPhone XS ve iPhone XS Max Sahipleriyle Buluşuyor!

iPhone XS ve iPhone XS Max Sahipleriyle Buluşuyor!

0
iPhone XS ve iPhone XS Max

Beklenildiği gibi bugün, iPhone XS ve iPhone XS Max resmen piyasadaki yerini aldı. Bugün itibariyle yeni iPhone modelleri Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın diğer birçok ülkesindeki müşterilerin eline ulaşmaya başladı.

Apple’ın yeni iPhone’larını piyasaya sürmeden önce test etmeleri için birçok medya mensubu ve uzmanla işbirliği yaptığını gördük. Bu kişilerin yaptığı incelemeleri ve yorumları sizlerle buluşturduk.

Twitter, Reddit gibi sosyal ağlardaki birçok müşteri yeni iPhone XS ve XS Max için görüşlerini paylaşmaya başladılar. Bu görüşler, yeni iPhone XS ve iPhone XS Max satın almayı düşünen kullanıcılar için ortalama tüketici izlenimi vermesi bakımından oldukça önemli bir yere sahip.

Müşterilerin genel görüşü XS Max’in oldukça büyük olan ekranının şaşırtıcı düzeyde iyi olduğu yönünde.

iPhone XS Max Ekran

Bir kesim müşterinin en tatmin olduğu yeni iPhone özelliği ise Portre Modu’na gelen Derinlik Denetimi. Kullanıcılar, fotoğraf çektikten sonra alan derinliğini ayarlamanın çok iyi olduğu görüşündeler.

iPhone XS Max Derinlik Denetimi

iPhone 7’den iPhone XS’e yükseltme yapan kullanıcılar, ekran parlaklığının hissedilir düzeyde artığı ve farkın kolayca fark edildiğini söylüyorlar.

iPhone XS veya XS Max satın almayı düşünüyor musunuz? Yeni iPhone modelleri hakkındaki görüşleriniz neler? Lütfen aşağıdaki yorum alanından görüşlerinizi bizimle paylaşın.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xs-ozellikleri-ve-fiyati/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/12/iphone-xs-max-ozellikleri-ve-fiyati/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz