Ana Sayfa Haberler Apple, iPhone XS ve Apple Watch Series 4 için Videolar Paylaştı!

Apple, iPhone XS ve Apple Watch Series 4 için Videolar Paylaştı!

0
iPhone XS ve Apple Watch Series 4

Apple, yeni iPhone XS ve XS Max ile yeni Apple Watch Series 4 için yeni reklam filmlerini ve rehber videolarını paylaştı.

Apple, Apple Watch için yayınladığı reklam filmlerinde bir kullanıcının sağlığını nasıl geliştirebileceğini ve LTE üzerinden Apple Watch Series 3’deki gibi müzik çalma gibi tüm özellikleri nasıl geliştirdiğine odaklanıyor.

Ayrıca Apple, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR için yeni rehber videolarını yayınladı. Videolarda iPhone X’e kıyasla olan form faktörü farklılıklardan, Face ID’den, Memoji’den ve Derinlik Denetimi özelliğinden söz ediliyor.

Apple, yeni Apple Watch Series 4, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR’yi 12 Eylül’deki özel etkinliğinde tanıtmıştı. 14 Eylül’de ön siparişe sunulan yeni Apple cihazları dün itibariyle ilk dalga ülkelerde piyasadaki yerini aldı. Türkiye için yeni Apple cihazlarının ne zaman piyasaya çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

Yeni Apple cihazlarının çıkış tarihi ve fiyatları konusunun yakından takipçisiyiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz