Ana Sayfa Haberler iPhone XS Max En İyi Ekrana Sahip Akıllı Telefon Seçildi!

iPhone XS Max En İyi Ekrana Sahip Akıllı Telefon Seçildi!

0
iPhone XS Max Ekran

Ekran testi ve kalibrasyon firması DisplayMate Technologies’e göre iPhone XS Max, şimdiye kadarki en iyi ekrana sahip akıllı telefon.

iPhone XS Max’in ekranı, daha yüksek pik parlaklık ve daha iyi renk doğruluğu da dahil olmak üzere orijinal iPhone X’a göre bir dizi önemli geliştirmeye sahip.

DisplayMate, XS Max’in sRGB ve DCI-P3 renk gamları için 660 nitse kadar tam ekran parlaklığına sahip olduğunu ve bunun da yüksek ortam aydınlatma koşullarında ekran görünürlüğünü artırdığını söylüyor. Karşılaştırma yapılması bakımından, iPhone X’un ekranı için bir önceki yıl yapılan testlerde en yüksek tam ekran parlaklığında 634 nits parlaklık görülmüştü.

DisplayMate, XS Max’in ekran yansıtma oranının bir akıllı telefon için şimdiye kadar ölçülen en düşük değerde olduğunu söylüyor. Ölçümler sonucunda XS Max’in ekran yansıtma oranı yaklaşık yüzde 4,7 olarak ölçüldü.

Yüksek parlaklık ve düşük yansıtma değerleriyle iPhone XS Max, şimdiye kadar test edilen bir akıllı telefonda yüksek ortam ışığında en iyi kontrast derecelerinden birine sahip.

Sonuç olarak DisplayMate, iPhone XS Max’in ekranının çok etkileyici bir üst seviye akıllı telefon ekranı olduğunu açıkladı. Kapsamlı laboratuvar testlerinin sonucunda iPhone XS Max, A+ kalitesindeki ekranı ile “En İyi Akıllı Telefon Ekranı” ödülünü kazanmış oldu. Bu noktada, Apple’ın iPhone XS ile XS Max’de aynı ekran teknolojisini kullandığını hatırlatalım.

DisplayMate, 1991’den beri tüketici ürünleri için ekran kalibrasyon yazılımı saplayıcısı. Bu nedenle şirketin yaptığı ekran testleri kabul edilebilir olarak görülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz