Ana Sayfa Haberler Geliştiriciler için macOS Mojave 10.14.1 Beta 1 Yayınlandı!

Geliştiriciler için macOS Mojave 10.14.1 Beta 1 Yayınlandı!

0
macOS Mojave 10.14.1 Beta

Apple, macOS Mojave güncellemesini yayınlamasından sadece bir gün sonra geliştiriciler için macOS Mojave 10.14.1 Beta 1’i yayınladı.

macOS Mojave, yazılım güncellemelerini yüklemek için yeni bir yöntem sunuyor. Bu nedenle yayınlanan ilk beta güncellemesini indirebilmek için Sistem Tercihleri > Yazılım Güncelleme menüsüne gidilmesi yeterli. Elbetteki geliştirici betasını yükleyebilmek için Apple Developer Center’dan uygun konfigürasyon profilini indirmeli ve Mac’inize yüklemelisiniz.

macOS Mojave 10.14.1 henüz oldukça yeni ve Apple’ın bu sürüm ile ne gibi iyileştirmeler sunacağı henüz net değil. Muhtemelen macOS Mojave’nin ilk sürümünde ele alınamayan sorunlar için performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri yapılacak.

Ayrıca, güncelleme ile macOS Mojave’nin yayınlanmasından kısa süre önce kaldırılan Grup FaceTime özelliği yeniden kullanıma sunuluyor olabilir. Apple, geçtiğimiz günlerde geliştiriciler için yayınladığı iOS 12.1 Beta 1 sürümünde Grup FaceTime özelliğini test etmeye başladı.

macOS Mojave, sistem genelinde Koyu Mod, dağınık masaüstünü düzenlemek için Belge Grupları, yeni Finder özellikleri, ekran görüntülerini almak için yeni araçlar, fotoğraf taramalarını ve belgeleri iPhone’dan Mac’e kolayca aktarmak için Devamlılık Kamerası gibi bir dizi önemli özelliği Mac’lere getiren önemli bir güncelleme konumunda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz