Ana Sayfa Haberler YouTube Uygulaması iPhone XS ve iPhone XS Max için Güncellendi!

YouTube Uygulaması iPhone XS ve iPhone XS Max için Güncellendi!

0
iPhone XS ve iPhone XS Max YouTube

12 Eylül’de tanıtılan ve 21 Eylül’de ilk dalga ülkelerde piyasaya sürülen iPhone XS ve XS Max için YouTube uygulaması güncellendi. Güncelleme ile YouTube uygulamasına iPhone XS ve iPhone XS Max için HDR desteği geldi.

iPhone X gibi hem iPhone XS hem de iPhone XS Max HDR videoları destekleyen “Super Retina” HDR ekranlara sahip. HDR videolar, HDR olmayan videolara kıyasla daha geniş bir renk yelpazesi ve parlaklığı sunuyor.

YouTube’da HDR videoları izlerken mümkün olan en yüksek kalitede izlediğinizden emin olmak için videonun sağ köşesindeki üç noktaya ve ardından “Kalite” seçeneğine dokunabilirsiniz.

HDR kalite sçeeneği yalnızca HDR’yi destekleyen cihazlarda kullanılabiliyor. iPhone X, iPhone XS ve XS Max’de seçilebilecek en yüksek video kalitesi ise 1080p60 HDR.

iPhone XS Max YouTube HDR

YouTube, Mayıs ayında iPhone X için HDR desteğini sunmuştu, ancak özellik en sonki güncelleme kadar iPhone XS ve XS Max için kullanılamıyordu. Şirket, sessizce verdiği güncelleme ile söz konusu HDR desteğini en yeni iPhone modelleri için sunmuştu. Bir iPhone XS veya XS Max kullanıcısı söz konusu kalite farkını hemen şimdi deneyimleyebilir.

iOS için YouTube uygulamasını App Store’dan tümüyle ücretsiz olarak buradan devam ederek indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz