Ana Sayfa Haberler watchOS 5.0.1 Yayınlandı!

watchOS 5.0.1 Yayınlandı!

0
watchOS 5 Walkie Talkie

Apple, sürpriz bir adım atarak watchOS 5 güncellemesini yayınlamasından kısa bir süre sonra watchOS 5.0.1 güncellemesini yayınladı.

watchOS 5.0.1 güncellemesi iPhone’daki özel Watch uygulaması aracılığıyla Genel > Yazılım Güncelleme menüsü üzerinden hemen şimdi indirilebilir.

Güncellemeyi indirdikten sonra Apple Watch’unuza yükleyebilmek için akıllı saatin en az yüzde 50 oranında şarja sahip olması gerekiyor. Ayrıca Apple Watch’un şarj pedine bağlı ve iPhone’un kapsama alanı içinde olması gerekiyor.

watchOS 5.0.1 küçük bir çaplı güncelleme ve watchOS 5’in yayınlanmasından sonra keşfedilen hataları ve sorunları gidermeye odaklanıyor.

Apple’ın sürüm notlarına göre, güncelleme ile çok az sayıda kullanıcının egzersiz sürelerini görmesini engelleyen bir sorun ele alınıyor. Ayrıca, şarj sırasında bazı kullanıcılar tarafından rapor edilen bir sorun da çözüyor.

watchOS 5 güncellemesi watchOS platformuna birbirinden önemli yeni özellikleri getirdi. Etkinlik Yarışmaları, gerçek zamanlı bas konuş iletişimi için Walkie-Talkie modu, Siri kısayolları için destek, yeni kadranlar ve daha birçok yeni özellik.

watchOS 5 güncellemesini Apple Watch’una yüklemiş olan kullanıcıların watchOS 5.0.1’i yüklemelerini öneririz. Güncelleme, Series 1, Series 2, Series 3 ve Series 4 ile uyumlu. Series 0 için watchOS 5 güncelleme desteği sunulmadığını hatırlatalım.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz