Ana Sayfa Apple Apple Pay Cash Avrupa’da Kullanıma Sunuldu!

Apple Pay Cash Avrupa’da Kullanıma Sunuldu!

0
Apple Pay Cash Avrupa

Apple’ın mobil ödeme hizmeti olan Apple Pay Cash’in bazı avrupa ülkelerinde kullanıma sunulduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Fransa’da yaşayan bir iPhone kullanıcısının yeni Apple Watch ve iPhone XS Max’ine Fransız bankası tarafından Apple’ın mobil ödeme hizmetinin gerekli ayarlarını yapması önerildi. Benzer kullanıcı bildirimleri diğer Avrupa ülkelerindeki Apple markalı cihaz sahiplerinden de gelmeye devam ediyor.

Apple Pay Cash, Aralık 2017’de iOS cihazların kullanımına sunuldu, ancak yalnızca ABD’deki kullanılar erişebiliyordu. Sistem, rekabetçi hizmetler olan Square Cash ve Venmo gibi kişiden kişiye para transferlerine izin veriyor.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan hizmet kurulum ekranlarına ek olarak Apple Pay Cash için Apple’ın Almanya’daki destek sayfasını 30 Eylül’de güncellediği görülüyor. Buna ek olarak İtalya, Polonya, İsveç ve Rusya için de Apple’ın destek sayfaları güncellenmiş durumda.

Apple’ın mobil ödeme hizmeti iMessage aracılığıyla kullanılabiliyor ve gönderilen paralar alıcının Wallet uygulamasındaki Apple Pay Cash kartına anında ekleniyor. Yeni kullanıcılar ilk kez para aldığında Apple’ın hizmet kullanım şartlarını kabul etmeleri gerekiyor. Ardından yeni Apple Pay Cash kartlarına gönderilen para ekleniyor. Karttaki paralar Apple Pay bulunan fiziksel mağazalarda ve destekleyen web sitelerinde alışveriş yapmak için kullanılabiliyor.

Apple’ın mobil ödeme hizmetini kullanabilmek için iOS 11.2 çalıştıran iPhone 6 veya daha yeni bir iPhone modeli (iPhone SE dahil), herhangi bir iPad Pro, beşinci nesil iPad’e, iPad Air 2’ye, iPad mini 3’e veya daha yeni bir iPad modelini kullanmak gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz