Ana Sayfa Haberler iOS 12.1 Beta 2 Yayınlandı!

iOS 12.1 Beta 2 Yayınlandı!

0

Apple, geliştiriciler için iOS 12.1’in ilk Beta sürümünü yayınlamasından iki hafta sonra iOS 12.1 Beta 2’yi geliştiriciler için yayınladı.

Kayıtlı geliştiriciler Apple’ın Geliştirici Merkezi’nden uygun konfigürasyon profilini indirip yükledikleri cihazlarına iOS 12.1’in en yeni Beta sürümünü OTA ile indirebilirler. Konfigürasyon profili yüklü cihazlara güncellemeyi indirip yükleyebilmek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsüne gitmek yeterli.

iOS 12.1 eSIM

Apple, iOS 12.1 güncellemesi ile yeni iPhone XS ve iPhone XS Max’e geleceğine söz verdiği birkaç yeni özelliği kullanıma sunuyor. Bu özelliklerden ilki fiziksel bir SIM kart kullanmaya gerek kalmadan bir operatör tarifesini etkileştirmesini sağlayan dijital SIM olan eSIM.

iOS 12.1 Derinlik Denetimi

Bir diğer özellik ise Gerçek Zamanlı Derinlik Denetimi özelliği. Şu anda iOS 12’de yeni iPhone’lar için Derinlik Denetimi özelliği bulunuyor, ancak bu özellik yalnızca fotoğrafı çektikten sonra kullanılabiliyor. Apple, Gerçek Zamanlı Derinlik Denetimi özelliği ile fotoğraf çekerken de alan derinliğinin kontrol edilmesini sağlamaya çalışıyor.

iOS 12.1 Grup FaceTime

Bu iki iPhone XS ve XS Max özelliğine ek olarak iOS 12.1’in test sürecinde iOS 12’de yer verilmeyen Grup FaceTime özelliği yeniden sunuluyor. Grup FaceTime, iPhone ve Mac kullanıcılarının yeni kamera efektleri dahil olmak üzere aynı anda 32 katılımcıya kadar görüntülü ve sesli sohbet yapmasına izin verecek şekilde tasarlanmış bir özellik.

Son olarak Apple, iOS 12.1 Beta 2’de yeni Emoji’ler sunuyor. Daha önce yeni Emoji’lerin sunulacağı ortaya çıkmıştı ve beklenildiği gibi yeni emojiler iOS 12.1’in herkese açık final sürümünde sunulacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz