Ana Sayfa Haberler HomePod İki Ülkeye Daha Geliyor!

HomePod İki Ülkeye Daha Geliyor!

0
HomePod

Apple, akıllı hoparlörü HomePod’unun 26 Ekim Cuma günü İspanya ve Meksika’da piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Cupertino merkezli şirket bu duyuruyu ilk olarak geçen ayki özel etkinliğinde yapmıştı. Etkinlikte HomePod’un İspanya ve Meksika’da piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Etkinliğin gözdesi iPhone XS, XS Max, iPhone XR ve Apple Watch Series 4’den dolayı yapılan bu açıklama pek konuşulmadı.

Apple’ın online mağazasına göre Uzay Grisi ve Beyaz renkli HomePod, İspanya’da 349 Euro ve Meksika’da 7.999 Peso fiyat etiketi ile piyasadaki yerini alacak.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bir HomePod yazılım güncellemesi ile Siri’ye İspanya, Meksika ve ABD’de konuşulan İspanyolca için destek verilmişti. Güncelleme ile Siri ayrıca şarkı sözleri ile arama yapma, birden fazla zamanlayıcı ayarlama, telefon görüşmesi yapma ve daha pek çok yetenek de kazandı.

İspanyol kullanıcılar, son dakika haberleri, eğlence haberlerini ve spor haberlerini doğrudan Univision Noticias, ESPN Deportes, Telemundo Entretenimiento ve diğer kaynaklar aracılığıyla Apple’ın akıllı hoparlörü üzerinden alabilecekler.

HomePod, Apple.com’dan, Apple Store’dan satın alınabilecek. Ayrıca İspanya ve Meksika’daki yetkili satıcılardan da Apple’ın akıllı hoparlörünü satın alabilmek mümkün olacak.

Apple’ın akıllı hoparlörü ilk olarak Şubat ayında Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya ve Birleşik Krallık’ta piyasaya sürüldü. Haziran ayında Kanada, Fransa ve Almanya’da da piyasaya sürüldü ve böylece daha fazla ülkede daha fazla kullanıcı ile buluşmuş oldu. Şimdi de sırada İspanya ve Meksika var.

Apple, akıllı hoparlörünün diğer ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceğine ilişkin herhangi bir tarih vermiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz