Ana Sayfa Haberler iOS 12.1 ile Gelecek Olan Yeni Emojilerin Tamamı!

iOS 12.1 ile Gelecek Olan Yeni Emojilerin Tamamı!

0

Apple, yaklaşan iOS 12.1 güncellemesinin testlerini sürdürüyor. Şirket geçtiğimiz günlerde iOS 12.1’in ikinci beta sürümünü yayınladı ve 70’den fazla yeni emojiyi test amaçlı kullanıma sundu. Bu emojiler iOS 12.1’in herkese açık final sürümü ile kullanıma sunulacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/10/02/ios-12-1-beta-2-yayinlandi/]

iOS 12.1’in ne zaman yayınlanacağını bilmiyoruz, ancak güncelleme ile sunulacak emojilerin tamamını biliyoruz. Yeni emojilerden bazıları şunlar; soğuk surat, kızıl saçlı yüz, beyaz saçlı yüz, papağan, kuğu, mango, kek ve daha fazlası.

Son birkaç yıldır emoji kullanımı dünya genelinde giderek yaygınlaşmaya başladı ve birçok iOS kullanıcısı artık metin mesajlarında kendilerini ifade etmek için geleneksel metin yerine emojileri kullanmayı tercih ediyor. Bu yüzden kullanıcıların büyük çoğunluğu yeni emoji karakterlerini içeren iOS güncellemelerini sabırsızlıkla bekliyor.

2018 emojileri arasında yeni yüzlerden gıdalara, hayvanlardan ev eşyalarına kadar çeşitli kategorilerde birçok yeni emoji bulunuyor. Sizin için tüm bu emojileri kategorilere ayırarak bir araya getirdik.

iOS 12.1 ile Sunulacak Yeni Emojiler

Yeni yüzler: Kalpli yüz, terlemiş yüz, soğuk yüz, parti yüzü, bezmiş yüz, duygulu yüz.

iOS 12.1 Yeni Yüzler Emoji

Yeni insanlar: Kızıl saçlı erkek / kadın, beyaz saçlı erkek / kadın, kıvırcık saçlı erkek / kadın, saçsız erkek / kadın, süper kahraman (erkek ve kadın) ve süpervizör (erkek ve kadın).

iOS 12.1 Yeni İnsanlar Emoji

Vücut parçaları: Bacak, ayak, diş ve kemik.

iOS 12.1 Vücut Parçaları Emoji

Giysiler: Deniz gözlüğü, laboratuvar önlüğü, yürüyüş botu ve düz ayakkabı.

iOS 12.1 Eşyalar Emoji

Oyuncaklar: Oyuncak ayı, yapboz ve satranç piyonu.

iOS 12.1 Oyuncaklar Emoji

Spor: Kaykay, lakros, voleybol ve uçan disk.

iOS 12.1 Spor Emoji

Hayvanlar: Rakun, Lama, su aygırı, kanguru, porsuk, kuğu, tavus kuşu, papağan, ıstakoz ve sivrisinek.

iOS 12.1 Hayvanlar Emoji

Bilim: Mikrop, test tüpü, petri kabı, DNA.

iOS 12.1 Bilim Emoji

Ev eşyası: Losyon şişesi, sabun, sünger, emniyet pimi, süpürge, kağıt rulosu, ip ve iplik.

iOS 12.1 Ev Eşyaları Emoji

Gıda: Mango, marul, simit, tuz, ay çöreği ve kek.

iOS 12.1 Yiyecekler Emoji

Diğer nesneler: Pusula, tuğla, bavul, havai fişek, kırmızı zarf, nazarlık, makbuz, alet kutusu, yangın söndürücü, sepet, sonsuzluk sembolü ve korsan bayrağı.

iOS 12.1 Diğer Emoji

iOS 12’deki emojilere ek olarak yeni emojilerin yanı sıra mevcut emojiler için de bazı ince tasarımsal düzenlemeler yapılmış. Mevcut iPhone emojisi Ana Ekran düğmeli iPhone olmaktan çıkıp iPhone X/XS tasarımına kavuştu.

iOS 12.1 iPhone Emojisi

Şu anda geliştiriciler ve halka açık Beta Yazılım Programı kullanıcılarıyla test edilen iOS 12.1’de yer alan Emoji’ler bu yılın Hazirana yında piyasaya sürülen Unicode 11’den geliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz