Ana Sayfa Apple Steve Jobs 7 yıl Önce Bugün Öldü

Steve Jobs 7 yıl Önce Bugün Öldü

0
Steve Jobs

Bugün Apple’ın kurucu ortaklarından Steve Jobs’un ölümünün yedinci yıl dönümü. 5 Ekim 2011’de vefat eden Jobs öldüğünde 56 yaşındaydı ve bugün yaşıyor olsaydı 63 yaşında olacaktı.

Apple’ın CEO’su Tim Cook, eski patronu ve danışmanı Steve Jobs’un anısına bir tweet attı. Cook attığı Tweet’te “Steve bana -ve hepimize- insanlığa hizmet etmenin ne anlama geldiğini gösterdi.” dedi ve Jobs’un anısına bir fotoğraf paylaştı.

Steve Jobs’un ölümünden sonra Tim Cook şunları söylemişti:

Apple vizyoner ve yaratıcı bir dehayı kaybetti ve dünya inanılmaz bir insanı kaybetti. Steve’le tanışacak ve çalışacak kadar şanslı olanlarımız, sevgili bir arkadaşını ve ilham verici bir akıl hocasını kaybetti. […]

Hiçbir söz, Steve’in ölümü için üzüntümüzü ya da onunla çalışma fırsatı için şükranlarımızı yeterince ifade edemez. Onun sevdiği işi devam ettirmeye kendimizi adayarak hatırasını onurlandıracağız.

Apple’ın Steve’in anısına açmış olduğu ve müşterilerin gönderdiği başsağlığı ve anılarına yer verdiği özel bir sayfa bulunuyor. Bu özel “Steve” sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Jobs, 1997’de Apple’ın ünlü “Think Different” reklamının bu bağımsız versiyonunu seslendirmişti:

Jobs’un 2005 yılında Stanford Üniversitesi’nin açılış konuşmasında ölüme hitaben yaptığı konuşma:

SihirliElma ailesi olarak biz de Steve Jobs’u ölümünün yedinci yıl dönümünde saygıyla, özlemle anıyoruz…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz