Ana Sayfa Haberler macOS Mojave 10.14.1 Beta 3 Yayınlandı

macOS Mojave 10.14.1 Beta 3 Yayınlandı

0

Apple bugün, macOS Mojave 10.14.1 Beta 3’ü yayınladı. macOS Mojave 10.14.1 Beta 3 sürümü bir önceki beta sürümünün yayınlanmasından bir hafta sonra ve macOS Mojave’nin piyasaya sürülmesinden iki hafta sonra gelmiş oldu.

macOS Mojave, yazılım güncellemelerinin yüklenmesi için yeni bir yöntem sunuyor. Bu nedenle Apple Geliştirici Merkezi’nden uygun konfigürasyon profili indirilip yükledikten sonra Sistem Tercihleri’nden “Yazılım Güncelleme” menüsünün kullanılması gerekiyor.

macOS Mojave 10.14.1 güncellemesi, macOS Mojave’nin beta test döneminde kaldırılan bir özellik olan Grup FaceTime için destek sunuyor. Ayrıca iOS 12’nin beta test döneminde kaldırılan bu özellik iOS 12.1 beta sürümünde de yer bulmuş durumda.

iOS 12.1 Yeni İnsanlar Emoji

iOS 12.1 Yeni Yüzler Emoji

macOS Mojave 10.14.1, tıpkı iOS 12.1 ve watchOS 5.1’de olduğu gibi 70’ten fazla yeni emoji karakterini beraberinde getiriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/10/05/ios-12-1-ile-gelecek-olan-yeni-emojilerin-tamami/]

Bu emojilerin bazıları şu şekilde;

  • Süper kahramanlar
  • Soğuk surat
  • Yalvaran yüz
  • Kızıl saçlı yüz
  • Kıvırcık saçlı yüz
  • Saçsız yüz
  • Gri saçlı yüz

macOS Mojave 10.14.1’in ilk iki geliştirici betasında yeni emoji karakterleri dışında hiçbir önemli yeni özellik bulunmuyor. Apple, bu güncelleme ile muhtemelen Mojave’nin piyasaya sürümlesinden bu yana keşfedilen sorunlar için düzeltmeler ve performans iyileştirmeleri sunuyor.

macOS Mojave, başta Koyu Mod olmak üzere yepyeni Mac App Store, Devamlılık Kamerası gibi birçok önemli yeniliği ve geliştirmeleri beraberinde getiriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/24/mac-icin-macos-mojave-yayinlandi/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz