Ana Sayfa Haberler iOS 11’e Geri Dönüş Yapmak Artık Mümkün Değil!

iOS 11’e Geri Dönüş Yapmak Artık Mümkün Değil!

1
iOS 12 iOS 11 Geri Dönme

Apple, 17 Eylül’de iOS 12’yi piyasaya sürmesinin ardından bugün iOS 11’e geri dönüşleri engelledi. Bugünden itibaren iOS 12’den son iOS 11.4.1’e geri dönüş yapmak artık mümkün değil, çünkü Apple sürüm için imza desteğini kesti.

iOS 12’ye güncellenmiş olan iPhone, iPad ve iPod touch’lar artık iOS 11 işletim sistemine geçiş yapamayacaklar.

Apple, müşterilerinin işletim sistemi sürümlerini güncel tutmaları adına eski sürümler için imza desteğini periyodik olarak durdurmaktadır. Apple’ın iOS 11 için de imza desteğinin kesmiş olması bu yönü ile sürpriz bir gelişme değil.

iOS 12 ve dün akşam saatlerinde yayınlanan iOS 12.0.1 sürümü şu anda iPhone, iPad ve iPod touch için herkese açık olarak kullanılabilen tek iOS sürümleri. Apple, kayıtlı geliştiricileri ve halka açık Beta Yazılım Programı kullanıcılarıyla birlikte iOS 12.1’i test ediyor.

Geliştiriciler veya Beta Yazılım Programı kullanıcıları iOS cihazlarına uygun konfigürasyon profilini yükledikten sonra iOS 12.1 Beta sürümünü indirip, yükleyebilirler.

iOS 12 güncellemesi ile iPhone, iPad ve iPod tocuh’lar için birçok yeniliği ve geliştirmeyi kullanıma sunuldu. Cupertino merkezli şirket iOS 12 ile özellikle eski iOS cihazları için önemli performans geliştirmeleri sunuyor. Güncelleme ile sunulan tüm yeniliklere ve geliştirmelere aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/09/17/ios-12-guncellemesi/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz