Ana Sayfa Haberler iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max Yeniden Başlatma

iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max Yeniden Başlatma

2

Apple’ın en yeni cihazları iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR’de bir Ana Ekran düğmesi bulunmuyor. Ana Ekran düğmesi yerine benzersiz işlevlere sahip yeni bir Yan Düğme bulunuyor. Bu değişiklikler Apple’ın cihazları yeniden başlatmak için yeni bir yöntem geliştirmesine neden oldu. Tıpkı iPhone X’da olduğu gibi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/02/en-kullanisli-iphone-x-yeniden-baslatma-yontemi/]

iPhone’unuzu yeniden başlatmak için sadece bir düğmeye basmak yerine benzersiz bir düğme kombinasyonunu kullanmanız gerekiyor. iPhone XR, iPhone XS veya iPhone XS Max’i yeniden başlatmak için bunun en hızlı yolunu sizinle paylaşıyoruz.

iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max Yeniden Başlatma

iPhone XS Yeniden Başlatma

  1. Sesi Aç düğmesine hızlıca basın ve bırakın.
  2. Sesi Kıs düğmesine hızlıca basın ve bırakın.
  3. Apple logosu görünene kadar Yan düğmeye basılı tutun, ardından Yan düğmesini bırakın.

Bu işlem sırasında iPhone’u kapatmak için bir kaydırıcı göreceksiniz. Bunu göz ardı etmek ve ekran kararana kadar Yan düğmeye basılı tutmaya devam etmeniz gerekiyor. Bu noktada Apple logosu gelene kadar beklenmeli. Yeniden başlatma tamamlandıktan sonra ekran tekrar aktif hale gelecektir.

Yeniden başlatma işlemi iPhone’u tamamen kapatmak zorunda kalmanızı önler. iPhone’unuzu kapatmaktan farklı olarak yeniden başlatmaya zorladığınızda sadece parolanızı girmeniz yeterli olacaktır. PUK kodu sorulmayacaktır.

iPhone’u kapatmak istiyorsanız bunu yapmak için Ayarlar uygulamasının Genel menüsünün en altında yer alan “Sistemi Kapat” seçeneğini kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Ses Açma / Kısma ve Yan Düğme’ye aynıda anda birlikte basılı tutarak Acil Durum SOS arayüzüne ulaşabilirsiniz. Buradan “Kapat” kaydırıcısını kaydırarak cihazı kapatabilirsiniz.

2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz