Ana Sayfa Apple Apple’dan Michael Kasırgası’yla Mücadeleye Destek için Bağış

Apple’dan Michael Kasırgası’yla Mücadeleye Destek için Bağış

0
Apple Kerala Sel Bağış

Apple CEO’su Tim Cook, Apple’ın Michael Kasırgası ile mücadeleye destek için Körfez Kıyı Bölgesi’ndeki kurtarma ve yardım çalışmalarına bağışta bulunacağını duyurdu.

Michael Kasırgası, bugün erken saatlerde 155 mil hızla Florida’daya ulaştı ve yüksek düzeyli bir tahribata neden oldu. Kasırganın Alabama, Güney Carolina, Kuzey Karolina ve Virginia da dahil olmak üzere güneydoğudaki bazı eyaletleri vurması bekleniyor.

Apple Michael Kasırgası

Kasırga Florida’ya ulaştığında, Andrew Kasırgası’ndan bu yan Amerika Birleşik Devletleri’ni vuran en güçlü Kategori 4 kasırgası olarak sınıflandırıldı. Şimdi kasırganın Kategori 1 seviyesine düşerek zayıflamış durumda, ancak ciddi hasarlara neden olmuş durumda.

Tim Cook, Apple’ın ne kadarlık bir bağış yapmayı planladığını açıklamadı, ancak bu yılki diğer kasırga felaketleri için şirket 1 milyon dolarlık yardımda bulunmuştu. Michael Kasırgası için de benzer düzeyde bir yardımda bulunulacağı tahmin ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz