Ana Sayfa Apple Minecraft, Apple TV’den Tamamen Çekiliyor!

Minecraft, Apple TV’den Tamamen Çekiliyor!

0
Minecraft, Apple TV'den Tamamen Çekiliyor!

Yapılan açıklama, Microsoft’un bundan sonra Apple TV platformundaki Minecraft oyununa destek vermeyeceğinin haberini veriyor.

Kimi oyuncuların sevdiği kimi oyuncuların ise haz etmediği oyunlardan biri olan Minecraft, Apple TV’den tamamen çekiliyor. Oyun, çoğu platformda oldukça iyi satış rakamlarına ulaşmış olsa da Apple TV özelinde yaşadığı başarısızlık dolayısıyla Microsoft bundan sonra oyuna güncelleme vermeyecek.

Apple TV sahipleri, eğer oyunu bu mesajın gelmesinden en geç 90 gün önce satın almışlarsa koşulsuz şartsız bir şekilde para iadesi isteyebilecekler. Bu habere rağmen halen oynamak istiyorsanız sunucuların açık kalacağını da belirtelim. Ancak kesinlikle destek verilmeyecek.

Yapılan bazı araştırmalar ve geliştiricilerden istenen çeşitli zorunlulukların bu platformun önünü kapadığı belirtiliyor. Zira Apple TV için bir uygulama geliştirmek istemeniz durumunda ”Siri Remote” özelliğini de eklemeniz şart koşuluyor.

Bu durum da diğer uygulamalar özelinde platformun daha az uygulamayı barındırmasına sebep oluyor.

2009’da çıkan oyunun üzerinden neredeyse 10 yıl kadar bir süre geçti. Ve halen ciddi bir kesim tarafından sevilerek oynanan bir oyun konumunda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz