Ana Sayfa Apple iPad Pro 2018’in Tanıtım Tarihi, Özellikleri ve Fiyatı Sızdı

iPad Pro 2018’in Tanıtım Tarihi, Özellikleri ve Fiyatı Sızdı

2
iPad Pro 2018'in Tanıtım Tarihi, Özellikleri ve Fiyatı Sızdı

Apple, nispeten kısa süre önce iPad Pro modellerini tanıtmıştı. Ancak yeni sızıntılar ve tahminler yeni bir iPad modelinin geleceğini gösteriyor.

Bütün söylentiler ve sızıntılar iki yeni iPad Pro modelinin bu ayın sonuna doğru tanıtılacağını işaret ediyor. Yeni iPhone X tasarımında geleceği sızdırılan modelin ilk home tuşu olmayan iPad olacağı ve Face ID gibi teknolojileri beraberinde kullanıcılara sunacağı söyleniyor. Haliyle üst tarafta bir çentik görmemiz olası.

Burada kullanılacak olan Face ID ile beraber iPhone X’te olduğu gibi ön kameradan portre fotoğraflar çekmek mümkün olacak.

İşlemci tarafında iPhone XS modellerinde A12 çözümlerini görmüştük. Yeni Pro modellerinde ise bu işlemcinin daha da geliştirilmiş hali olan A12X’in olması bekleniyor.

Apple, bilindiği üzere birkaç nesildir MacBook serilerinde bu girişi kullanıyor. Yeni modellerdeki bir diğer beklenti ise Lightning yerine USB Type-C girişinin olması.

Yeni iPad Pro Ne Zaman Gelecek?

Tablet sektörünün en güçlülerinden olması beklenen yeni modellerin 30 Ekim’de tanıtılması bekleniyor. Davetiyelerin ise 23’ünde gönderileceği söyleniyor.

iPad Pro 2018 Fiyatları

Hatırlanacağı üzere 2017 model Pro tabletlerin fiyatları 620-800 Euro arasında değişiklik gösteriyordu. Yeni modellerin ise 1000 Euro/Dolar civarında olacağı yapılan sızıntılar arasında.

Yeni modellerin Türkiye pazarına getirilip getirilmeyeceği konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi yok. Getirilmesi durumunda ise özellikle LTE sürümünde ciddi anlamda yüksek bir fiyat etiketi görebiliriz. Benzer durum XS modellerinde de geçerli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz