Ana Sayfa Apple iPhone XR İçin Yeni Reklam Filmleri Yayınlandı

iPhone XR İçin Yeni Reklam Filmleri Yayınlandı

0
Apple iPhone XR İçin Yeni Reklam Filmi Yayınlandı

Yaklaşık bir ay önce tanıtılan iPhone XR modeli için iki yeni reklam filmi yayınlandı. Filmlerde XR modelinin özellikleri ve renk seçenekleri ön planda.

Hatırlanacağı üzere Apple, iPhone Xs ve Xs Max ile beraber bir de daha uygun fiyatlı olan XR modelini tanıtmıştı. Ön siparişe başladıklarını duyuran Apple, XR’nin kamera yeteneklerini ön plana çıkarıyor. Bunun yanı sıra performans, ekran ve suya dayanıklılık da vurgulanan konular arasında.

iPhone Xs modellerinde de olan Apple A12 işlemci ile beraber gelen XR, ekran konusunda diğer modellerden ayrılıyor. Xs’lerde olan OLED ekrana karşın XR’de LCD ekran var. Ancak burada kullanılan ekranın bile sektör standartlarının üzerinde olduğu belirtiliyor. 4 farklı renk seçeneğine sahip olan modelin şimdiden bazı renk seçeneklerinin tükendiği bilgisi de gelmiş durumda.

Yeni fiyat-performans iPhone, 749 Euro fiyat etiketiyle beraber birçok ülkede ön siparişe açılmış durumda. Türkiye özelinde ise herhangi bir açıklama mevcut değil. Ancak çeşitli sızıntılar Kasım ayı içerisinde satışa başlanabileceğini gösteriyor.

Reklam konusunda sektörün en iddialı işlerini çıkaran firmalardan biri olan Apple’ın bu modelde de tecrübesini konuşturduğunu görüyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz