Ana Sayfa App Store Apple Akasya tasarımı yenilendi

Apple Akasya tasarımı yenilendi

1

Üsküdar’ki Akasya AVM‘de bulunan Apple Akasya tasarımını yenileyerek ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Yenilenen tasarımı ile kullanıcılara hizmet veren Apple Akasya fotoğraf ve videodan sanat ve tasarıma, müzikten kodlamaya kadar birçok konuda 60’dan fazla eğitim atölyeleri de bulunuyor.

Ayrıca forum ekranları, oturma alanları ve ses sistemi ile tasarımındaki yeniliği fazlasıyla hissettiriyor.

Apple TV servisini ne zaman hizmete sunacak?

Apple Akasya yararlanabilecek etkinlikler

Apple Akasya‘da yaratıcı profesyoneller sanat ve tasarımdan belgeler ve sunumlara kadar çeşitli konularda 90 dakikalık atölye çalışmaları sunuyor. Üstelik uzmanlardan tavsiye almak veya bu alandaki diğer kişilerle birlikte çalışmak için herkes kendi kişisel projesini getirebiliyor.

Fotoğraf veya çizim yürüyüşleri ile katılımcılar anı yakalamanın ötesine geçiyor ve bir yandan yeni teknikleri uygulamalı olarak öğrenirken diğer yandan yerel topluluklarıyla etkileşim kuruyor. Hatta fotoğraf laboratuvarı sayesinde uygulamalı atölye çalışmaları aracılığıyla yetenekli fotoğrafçıların yeni teknikler ve stiller denemelerini ve yeni bakış açıları edinmelerini sağlıyor.

Uygulama aracılığı kodlama dersleri

Kodlama atölye çalışmaları, kodlamayı yeni başlayanlar için etkileşimli ve eğlenceli hale getirmek amacıyla tasarlanan Swift Playgrounds aracılığıyla herkesi kodlama dünyasıyla tanıştırmak için geliştirildi. Bu atölye çalışmalarında, profesyonel geliştiricilerin her gün kullandıkları kodlar aracılığıyla kodlama konseptleri açıklanıyor.

Çocuklar için atölyeler

Çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını harekete geçirmek üzere tasarlanan atölyeler de etrafta bulunmakta. Atölye çalışmaları kodlama, GarageBand ile Müzik Yapma ve iMovie ile Film Kurgulamayı gibi eğlenceli ve öğretici içerikler sunuyor.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz