Ana Sayfa iOS Geliştiriciler için iOS 12.1.1 beta sürümü yayımlandı!

Geliştiriciler için iOS 12.1.1 beta sürümü yayımlandı!

0
iOS 12, iOS 12.1.1

Apple’ın iOS 12.1.1 geliştirici beta sürümü sonunda kullanıma sunuldu.

iOS 12.1.1 geliştirici beta sürümü

Geliştiriciler için hazırlanan ilk beta sürümü olan bu versiyon, iOS 12’de kaldırılan FaceTime Live Photos özelliğini geri getiriyor. Bu özellik ile FaceTime görüşmesi yaparken, ekrandan görüntü alabileceksiniz. Bu özelliğin çalışması için, her iki tarafın da, bu özelliği aktif etmesi gerekiyor. Ayarlar > FaceTime > Live Photos ayarını açık hale getirmeniz yeterli olacak. Her iki tarafta da iOS 12.1.1 beta sürümünün yüklü olması gerektiğini de hatırlatalım.

Bir diğer yenilik ise, FaceTime’ın genişletilmiş kart görüntüsü oldu. iOS 12’de kamerayı değiştirmek ve mute butonları için ekranda kaydırma hareketi yapmanız gerekiyor.

Ekranın alt kısmında, sıkıştırılmış kartlarda dört seçenek olacak. Efektler, Mute, Kamerayı Döndür ve Aramayı Sonlandır. Live Photos için gelen buton ise kartların hemen üzerinde yer alacak.

Genişletilmiş kartlarda kamera kapatma ve hoparlör yer alacak.
Küçük bir güncelleme olarak tanımlanan bu güncelleme ile iOS 12 ve iOS 12.1 sürümündeki bazı hatalar giderilmiş durumda. iOS 12.1.1 sürümünün bu yılın sonuna doğru tüm kullanıcılar için dağıtılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz