Ana Sayfa Apple Yeni iPad Pro işlemcisi rekor kırdı!

Yeni iPad Pro işlemcisi rekor kırdı!

0
Yeni iPad Pro

Apple’ın iki gün önce tanıtımını gerçekleştirdiği yeni iPad Pro modellerine A12X Bionic işlemci güç veriyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu işlemci iPhone XR, iPhone XS ve XS Max’a güç veren Apple A12’den daha güçlü.

Apple A12 performans testlerinden elde ettiği yüksek skorlar ile oldukça konuşulmuştu. Apple A12X’te benzer şekilde Geekbench performans testinde ortaya çıktı ve bugüne kadarki en güçlü mobil işlemci olduğunu kanıtladı.

Apple A12X performans testi ortaya çıktı!

8 çekirdekli bir CPU ve 7 çekirdekli bir GPU’ya ev sahipliği yapan Apple A12 Bionic, bir önceki iPad  Pro’ya kıyasla tek çekirdek performansında yüzde 35, çoklu çekirdek performansında ise yüzde 90 daha fazla performans sunuyor.

11 inçlik modelde 4 GB, 12.9 inçlik modelde 6 GB RAM yer alıyor. Tek çekirdek testinden 5020 puan alan iPad Pro 12.9 zirveye yerleşirken, iPad Pro 11 ise 4987 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Bunları iPhone XS, XS Max ve X takip ediyor.

Çoklu çekirdek testinde ise yine zirvede 18217 puan ile iPad Pro 12.9 yer alıyor. Hemen ardından 17928 puan ile iPad Pro 11 geliyor. Bunları tek çekirdek testi ile benzer şekilde iPhone XS, XS Max ve iPhone X modelleri takip ediyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz