Ana Sayfa Apple Yeni iPad Pro AnTuTu testlerinde rekor kırdı!

Yeni iPad Pro AnTuTu testlerinde rekor kırdı!

0
Yeni iPad Pro Modelleri Yapılan Etkinlikte Tanıtıldı!

Apple’ın henüz tanıttığı yeni iPad Pro performans noktasında sınır tanımamaya devam ediyor. Cihazın yayımlanan AnTuTu testleri herkesi etkiledi.

Yeni iPad Pro AnTuTu testinde rekor kırdı!

Apple’ın yeni MacBook Air ile birlikte geçtiğimiz günlerde tanıttığı iPad Pro performans testleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Apple A12X Bionic işlemcisinden gücünü alan iPad Pro, tahmin edebileceğiniz gibi iPhone XS ve iPhone XS Max’de kullanılan A12 Bionic işlemcisinden daha güçlü.

Performans testlerinden de ortaya çıktığı üzere; 8 çekirdekli bir CPU ve 7 çekirdekli bir GPU’ya ev sahipliği yapan Apple A12X Bionic, bir önceki iPad Pro’ya kıyasla tek çekirdek performansında yüzde 35, çoklu çekirdek performansında ise yüzde 90 daha fazla performans sunuyor.

AnTuTu kriter testine baktığımızda Apple’ın A12 Bionic işlemciyle çalışan iPhone XS Max‘in 372106 puan aldığını görüyoruz. A12X Bionic ile çalışan Yeni iPad Pro’ya baktığımızda ise 557679 puan ile iPhone XS Max’i neredeyse ikiye katlıyor.

Detaylara baktığımızda ise CPU testinden 159136 puan alan iPad Pro, UX testinden 69971 puan, Memory testindense 13464 puan almayı başarmış.

Neredeyse iPhone XS Max ile aynı olan bu puanlar arasındaki en büyük fark ise GPU tarafında gerçekleşmiş. iPhone XS Max GPU testinden 153514 puan alırken iPad Pro ise 315108 puan almayı başarmış.

Apple iPad Pro ülkemizde 5899 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. Piyasaya çıkış tarihi ise henüz belli değil.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz