Ana Sayfa iOS WhatsApp iOS sürümünde yeni dönem başladı

WhatsApp iOS sürümünde yeni dönem başladı

1
whatsapp

Beta testlerini uzun zamandır Android kullanıcılarına açık tutan  tarafında bu hizmeti yalnızca beta programına kayıtlı olan kullanıcılara sunuyordu. Fakat bu durum artık değişti, bugün alınan kararla iOS kullanıcıları da WhatsApp beta testlerine kolaylıkla katılacak.

Artık iOS kullanıcıları da WhatsApp beta testine katılabilecek

Bugün alınan karar doğrultusunda, artık tüm iOS kullanıcıları en son yenilikleri Beta sürümleri ile birlikte deneyimleyebilecekler. Public Beta testlerine katılmak isteyen iOS kullanıcılarının bu kısım da tek yapması gereken ise, App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirmek. Daha sonrasın ise aşağıdan anlatmış olduğumuz birkaç basit adımı izleyerek sizlerde Public Beta testlerine rahatlıkla katılabilirsiniz.

WhatsApp iOS

App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirdikten sonra, beta testlerine geçebilmek için buraya tıklayın.Linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan ”Start Testing (Teste Başla)” seçeneğine tıklayın. Teste Başla tıkladıktan sonra bu sayfadan TestFlight uygulamasına yönlendirileceksiniz.

Uygulamaya yönlendirildikten sonra beta testlerine katılım şartlarını ve koşullarını kabul edin. Tüm bunları yaptıktan sonra geriye kalan tek işlem ise, App Store üzerinden indirmiş olduğunuz TestFlight uygulamasından, WhatsApp’ın Beta sürümünü indirmek. Böylece sizde, en son gelen yenilikleri herkesten önce deneyimleyebileceksiniz.

Not: Uygulamanın Beta sürümünde bazı çökmeler ve hatalar meydana gelebilir. Bu yüzden kararlı sürümü kullanmak daha sağlıklı olacaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz