Ana Sayfa Apple iPhone X Modelleri İçin Ekran Değişim Programı Başladı!

iPhone X Modelleri İçin Ekran Değişim Programı Başladı!

0

Apple bugün bazı iPhone X modellerinin ekranında yaşanan dokunmatik sorunları için değişim programı başlattığını duyurdu.

Apple’a göre, bazı iPhone X’lerin ekranında kullanılan bileşende ekranda hata oluşturabilecek bir hata var. Etkilenen X’lerde dokunmalara tepki vermeme ya da kendi kendine çalışma gibi hataların olduğu belirtiliyor.

Apple’ın açıklamasına göre bu sorunu yaşayan kullanıcılar telefonunun ekranını Apple Store ya da yetkili servislerden değiştirtebilirler.

Sorunun belli bir seri numarasına sahip ya da belli bir süre zarfında satılan cihazlarda olmadığı söyleniyor. Bu da herhangi bir cihazda bu sorunun yaşanabileceği anlamına geliyor.

Sorunun hali hazırda çeşitli forum sitelerinde tartışıldığı ve cihazın çıktığı tarihten bu yana böyle bir şeyin olduğu iddia ediliyor.

Eğer siz de cihazınızda bu tip bir sorun yaşıyorsanız Apple Store’a ya da yetkili servislerden birine gitmelisiniz. Ayrıca Apple’ın destek birimine e-mail ile ulaşıp cihazınız için değişim talep edebilirsiniz.

Apple’ın iPhone’u garantiye göndermeden önce müşterilerinden iTunes ya da iCloud üzerinden yedeklemelerini önerdiğini de eklemiş olalım.

Garanti kapsamında olmayan ve farklı bir ülkeden satın alınmış olan X’lerin ise bu değişim programına dahil olmadığını da ekleyelim. Eğer farklı bir ülkeden satın aldıysanız o ülkenin teknik servisi ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Ek olarak daha öncesinde buna benzer bir sebepten dolayı ekranınız değişmişse Apple’ın açıklamasına göre iletişime geçip ücret talebinde bulunabilirsiniz. Apple yüksek ihtimalle  ödediğiniz ücreti geri ödeyecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz