Ana Sayfa Apple iCloud Fiyatları da İkiye Katlandı! Apple Türkiye’den Yeni Zam

iCloud Fiyatları da İkiye Katlandı! Apple Türkiye’den Yeni Zam

0
Apple Türkiye, iCloud Fiyatlarını İkiye Katladı!

Geçtiğimiz gün App Store’daki uygulamaların fiyatlarında zamma giden Apple Türkiye, iCloud fiyatlarını da hemen hemen ikiye katladı.

Hali hazırda ödeme planı olan kullanıcılar zamdan etkilenmeyecek ancak yapılacak yenilemelerde yeni zamlı fiyatlar geçerli olacak.

iCloud fiyatları neydi, ne oldu?

200 GB depolama alanı sunan paket, zamdan önce aylık 11.99 TL iken yapılan zamdan sonra aylık 19.99 oldu. Aynı hizmeti yurt dışından satın almanız durumunda ödemeniz gereken tutar 2.99 Dolar olarak karşımıza çıkıyor. Yani konumunuzu değiştirmeniz durumunda birkaç Türk Lirası kadar daha ucuza satın alabilmeniz mümkün.

Bunun yanı sıra 50 GB depolama alanı sunan paketin aylık fiyatı ise 3.99 TL’den 6.49 TL’ye yükselmiş durumda.

iCloud, Apple tarafından geliştirilen ve kullanıcılara bulut depolama teknolojisi üzerinde dosyalarının yedeğini alabildikleri bir hizmet. İlk defa hesap açan kullanıcılara ise Apple tarafından ücretsiz bir şekilde 5 GB ücretsiz depolama alanı veriliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz