Ana Sayfa Haberler Apple Watch İçin Spotify’ın Resmi Uygulaması Yayınlandı!

Apple Watch İçin Spotify’ın Resmi Uygulaması Yayınlandı!

0
Apple Watch İçin Spotify’ın Resmi Uygulaması Yayınlandı!

Apple Watch ve Spotify kullanıcılarının büyük bir kısmının merakla beklediği Watch uygulaması bugün itibariyle resmen yayınlandı.

Popüler müzik servislerinden biri olan Spotify, bugün Watch için olan uygulamasını kullanıcılarla buluşturdu. Yayınlanan uygulama ile beraber saat üzerinden müzikler değiştirilebilecek, favori müziklere erişilebilecek hatta müzikler oynatma listesine eklenebilecek.

Kullanıcılar bu uygulama yayınlanmadan önce ses artırıp azaltabiliyordu ancak uygulama üzerinden daha basit bir hale indirildiği belirtiliyor.

Belki de olması gereken en önemli özellik olan hücresel veri üzerinden müzik dinleme özelliği ise henüz kullanıcılara sunulmuyor. Bu özelliğin sadece Apple Music ile kullanılabildiğini hatırlatmış olalım.

Her ne kadar Apple Music abone sayısında son aylarda ciddi oranda yükselişte olsa da henüz Spotify kadar büyük kullanıcı kitlesine sahip değil.

Uygulamayı saatinize yüklemek için App Store’a gidip Spotify uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Ayrıca saatinizde WatchOS’un en son sürümünün kurulu olması gerekiyor.

Bu adımları gerçektleştirdikten sonra uygulamanın yüklü olduğunu göremezseniz merak etmeyin. Zira bütün cihazlara verilmesinin önümüzdeki hafta biteceği açıklandı.

Spotify, geçtiğimiz aylarda 60 milyon civarında ücretli üyesinin olduğunu duyurmuştu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz