Ana Sayfa Aksesuar Yeni nesil Apple Watch FaceTime desteği sunabilir!

Yeni nesil Apple Watch FaceTime desteği sunabilir!

0
facetime desteği

iPhone ve iPad‘lerde video görüşme yapmak için kullanılan FaceTime, Apple Watch‘a gelebilir. Apple’ın aldığı yeni patent yeni nesil Apple Watch’larda kamera olabileceğini ortaya çıkardı.

Apple Watch İçin Spotify’ın Resmi Uygulaması Yayınlandı!

5. nesil Apple Watch FaceTime desteği ile gelebilir!

Apple Watch konusunda Apple, yeni bir patent aldı. AppleInsider‘ın yaptığı habere göre, Apple ABD Patent ve Marka Ofisi‘nden yeni patentini aldı. ABD merkezli sitenin paylaştığı habere göre, saatin kayışında kamera ve gelişmiş teknolojiler yer alacak. Buradan anlayacağımız üzere saatin boyutu büyümeyecek ve kamere saatin üzerinde bulunmayacak.

Kamera konusu çözülmüş olsa bile en büyük problemin, saati yüzünüze tutmanızda yaşanacağını söyleyelim. Çünkü saat kullanımı sırasında başınızdan aşağıdaki yükseklik seviyelerinde bulunacağı için, FaceTime yaptığını kişi büyük ihtimalle burun deliklerinizi görecektir.

facetime desteği

Bu durum için Apple yeni teknolojiler üretmeye çalışıyor. Yeni bir yüz algılama teknolojisi ya da Facebook‘ta bulunan Portal uygulamasına benzer bir çözüm üretmesi gerekiyor.

Bunların dışında, açıyı dijital olarak değiştirmek için yeni bir yazılım üretmesi gerekiyor. Saati yüzünüzün altında tuttuğunuz zamanlarda bile görüntüyü değiştirecek bir yazılımla bu sorunlar ortadan kalkabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz