Ana Sayfa Aksesuar Apple AirPods 2’ler görüntülendi!

Apple AirPods 2’ler görüntülendi!

0

Sonbaharda tanıtması beklenen yeni kulaklık modeli Apple AirPods 2 ile ilgili her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen kulaklık canlı canlı görüntülendi.

MacBook Pro’ya Yeni AMD Vega Ekran Kartı Seçeneği Eklendi!

Apple AirPods 2 ilk kez canlı olarak görüntülendi!

AirPods 2 hakkında uzun süredir söylentiler vardı. Bu söylentilerden en önemlisi ise Apple’ın sonbahar lansmanında AirPods’un yeni modelini bizlere tanıtmasıydı. Fakat lansmanda, bu kulaklıkların hiç sözü geçmedi.

Hatırlayacağınız üzer son yayınlanan raporlara göre Apple AirPods 2, Bluetooth SIG tarafından onaylandı ve sertifikalandı. Söz konusu Bluetooth SIG tarafından onaylanan cihazlar, bildiğiniz üzere kısa bir süre içerisinde kullanıcılar ile buluşuyor. Yani, yeni AirPods modeli ile kısa bir süre içerisinde bir araya gelebiliriz.

Bugün ise yapılan sızıntıyla merakla beklenilen yeni AirPods modelleri canlı olarak görüntülendi. Paylaşılan görsellerden de görebileceğiniz üzere, yeni modeller bir önceki nesilde olduğu gibi Lightning kablo ile şarj edilecek. Bu kısımında çoğu kullanıcı kablosuz şarj desteğini beklerken Apple, yeniden kullanıcılarına üzeceğini görmekteyiz.

Bir diğer paylaşılan rapora göre Apple‘ın sır gibi ortadan kaldırdığı kablosuz şarj cihazı olan AirPower‘ın yeni nesil kablosuz kulaklık ile birlikte geleceği de ön görülüyor. Fakat, bu ihtimalin ne kadar doğru olduğu bilinmese de, güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre Apple’ın bu yıl sadece ufak tefek tasarım farklıkları olan AirPods modeli ile karşımıza çıkacağı konuşuluyor.

Yeni AirPods 2 ile tasarım değişebilir!

Her ne kadar bu kulaklıklar, diğerlerine göre özgürlük anlamında daha ergonomik olsalar da spor için uygun oldukları söylenemez. Özellikle yoğun tempolu aktiviteler sırasında yandan sarkması ve kulağa tam oturmamasınedeniyle düşmesi an meselesi. Ancak Apple’ın geçtiğimiz süreçte aldığı patentler, cihazın artık egzersiz odaklı bir hale gelebileceği konusunda bizlere fikir sundu. Bunun sonucunda da gerekli tasarım değişiklikleri yapılabilir.

Yeni patent, cihazın sağlık özellikleri ve gürültü önleme konularında adımlar atacağı konusunda bizlere fikir sunmuş oluyor. Markaların aldığı ticari patentler, genelde markanın modele ilişkin planlarını doğru bir şekilde yansıtır.

AirPods’lar önceki dosya kayıtlarında ‘ses kaydı ve çoğaltma aparatı‘ olarak geçiyordu. Şimdi ise bunlara ‘fitness, egzersiz, sağlık ve sağlık sensörleri‘ ekleniyor. Bu patentin başvurusunda ayrıca kalp ritmi, yakılan kalori ve vücut hareketinin izlenmesi için gerekli sensörlerin mekanizması da belirtilmiş durumda.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz