Ana Sayfa Apple MacBook Pro’ya Yeni AMD Vega Ekran Kartı Seçeneği Eklendi!

MacBook Pro’ya Yeni AMD Vega Ekran Kartı Seçeneği Eklendi!

0
MacBook Pro'ya Yeni AMD Vega Ekran Kartı Seçeneği Eklendi!

Hali hazırda oldukça güçlü olan MacBook Pro modelleri bundan sonra AMD’nin Vega grafik kartlarıyla beraber de alınabiliyor olacak.

Bu sene çıkan yeni Pro modelleri Radeon Pro ekran kartlarını kullanıyordu ancak dileyen kullanıcılar bundan sonra bir miktar daha para ödeyip Vega ekran kartlı modelleri satın alabilecek.

Yurt dışında ve ülkemizde seçenek olarak eklenen yeni grafik üniteleri için ayrıca ödeme yapmanız gerekiyor. Ülkemizde, sadece 2.6 GHz işlemci hızına ve 512 GB depolama alanına sahip model bu opsiyonla alınabiliyor.

2 adet farklı Vega opsiyonu karşımıza çıkıyor. 4 GB HBM2 belleğe sahip Pro Vega 16’yı seçerseniz 2000, 4 GB HBM2 belleğe sahip Pro Vega 20’yi seçerseniz ekstra 2800 lira ödemeniz gerekiyor. Bu MacBook Pro’nun kendisi de 21.499 TL’den başlıyor.

Yurt dışından almak istemeniz durumunda ise Pro Vega 16 için 250, Pro Vega 20 için ise 350 dolar ödemeniz gerekiyor. Aynı modelin fiyatı ise yurt dışında 2.799 Dolar. Bütün özellikleri en üst seviyeye çekmeniz durumunda fiyat 7.548 dolar oluyor.

Sadece 15 inçlik modellere ekstra ekran kartı takılabildiği için 13 inçlik modellerde bu opsiyonu seçme şansınız yok.

Bununla beraber bütün özellikleri en üst seviyeye çektiğinizde bilgisayarın fiyatı 58.898 Türk Lirası oluyor. Bu fiyat bandına çıktığınızda ise sıfır olmasa da araba alabilmeniz mümkün.

Ek olarak bu cihazların profesyonel olarak video işleyen ya da bu tip yüksek matematiksel işlemler gerektiren işler yapan kullanıcılar için olduğunu da belirtmiş olalım.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz