Ana Sayfa Apple iPad Pro’yu Bilgisayar Yerine Koyan Yeni Reklam!

iPad Pro’yu Bilgisayar Yerine Koyan Yeni Reklam!

0
iPad Pro'yu Bilgisayar Yerine Koyan Yeni Reklam!

Apple, yayınladığı yeni reklam filminde iPad Pro’nun bilgisayarınız olabileceğini gösteren 5 maddeyi bir araya getiriyor.

Hatırlanacağı üzere yaklaşık 1 ay kadar önce tanıtılan ve en güçlü tabletlerden biri olan yeni Pro modeli için reklam filmi yayınlandı.

Yayınlanan reklam filminde tabletin adeta bir bilgisayar olarak da kullanılabileceği 5 maddede vurgulanıyor.

İlk maddede tablette kullanılan A12X işlemcisine yer veriliyor. Birçok bilgisayardan daha güçlü olduğu belirtilen modelde Adobe Photoshop’un masaüstü sürümü çalışıyor.

İkinci maddede ise cihazın çok yönlülüğüne vurgu yapılıyor. Uygulama mağazası sayesinde sinema sisteminden tasarım cihazına kadar bir sürü uygulamayı yapabilmek mümkün.

Vurgulanan üçüncü maddede ise pil ömrü ve taşınabilirlikten bahsediliyor. Bilindiği üzere yeni Pro, 450 gram civarında ancak 10 saat civarında bir batarya performansına sahip.

Bir diğer maddede ise çoklu ekran ve kullanım basitliğinden bahsediliyor.

Reklam filmindeki son maddede ise Apple Pencil’den bahsediliyor. Apple Pencil ile çizim yapmaktan imza atmaya kadar birçok şeyi yapabilmeniz mümkün. Ayrıca 2. nesil Pencil’i de tabletin bir kenarına bırakarak şarj edebilmenin de mümkün hale geldiğini belirtmiş olalım.

iPad Pro Türkiye’de ise (11 inç) 5.899 TL ile (12.9 inç) 7.399 TL’den başlıyor.

Reklamda kullanılan müzik ve kalitenin Apple kalitesinde yani epey iyi olduğunu da ekleyelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz