Ana Sayfa Apple iCloud’da Yaşanan Sorun, Apple ve Microsoft’u Harekete Geçirdi!

iCloud’da Yaşanan Sorun, Apple ve Microsoft’u Harekete Geçirdi!

0
Apple ve Microsoft, iCloud'da Yaşanan Sorunu Çözmeye Çalışıyor

Çok kısa süre önce yayınlanan Windows 10 güncellemesinden sonra birçok iCloud kullanıcısı uyumluluk sorunu yaşamaya başladı. Ancak açıklamalar, iki firmanın da sorunu çözmek için çalıştıklarını gösteriyor.

10 Ekim tarihli yayınlanan Windows 10 güncellemesi ile beraber Windows’taki iCloud programında bir sorun oluştu. Çıkan bildirim; programın sadece Windows 7, 8 ve 10 sürümünün Nisan 2018 güncellemesi ve daha önceki sürümler ile uyumlu çalıştığını söylüyor.

Hali hazırda programı kurmuş olan ve güncellemeyi yapan kullanıcıların ise senkronizasyon ve verilerine erişme gibi konularda sorun yaşadığı aktarılıyor.

Apple ve Microsoft, iCloud'da Yaşanan Sorunu Çözmeye Çalışıyor

Microsoft’un web sitesinde yayınlanan bir yazıda ise cihazında bu programı kurmuş olan kullanıcıların yeni güncellemeye ulaşmalarının önüne geçildiği yazılıyor. Bunun sebebinin de daha iyi bir Windows deneyimi olduğu eklenen notlar arasında. Aynı yazıda Apple ile sorunu çözmeye çalıştıkları da belirtiliyor.

Windows için yazılan bu programla fotoğraf, mail ve diğer dosyalarınıza erişmeniz mümkün. Ayrıca ilk defa Apple hesabı açanlar için 5 GB depolama alanı firma tarafından ücretsiz bir şekilde veriliyor.

Ek olarak hatırlanacağı üzere Apple Türkiye, geçtiğimiz günlerde bu servise zam yapmıştı. Zam ile beraber hizmetin fiyat neredeyse iki katına çıkmıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz