Ana Sayfa Apple Apple, Chromecast Benzeri Yeni Bir Cihaz Üzerinde Çalışıyor!

Apple, Chromecast Benzeri Yeni Bir Cihaz Üzerinde Çalışıyor!

0

Apple’ın kullanıcı kitlesini daha da genişletmek adına Google’ın Choromecast’ine benzer bir model üzerinde çalıştığı sızdırıldı.

Yayınlanan son haberler gösteriyor ki firma televizyonlar için Apple TV’den daha uygun fiyatlı bir ürün tasarlıyor.

Eylül ayında tanıtılan iPhone Xs modellerinde yaşanan düşük satış rakamlarından sonra firmanın ürün gamını genişlettiği bildiriliyor. Yapılan sızıntılar ve tahminler gösteriyor ki Apple, kullanıcı kitlesini genişletmeye çalışıyor.

Firmanın bu cihazı televizyonlara bağlanabilecek ve Google Chromecast ile benzer bir şekilde çalışacak. Cihazla beraber firmanın milyar dolarlık içerik servisine de ulaşılabilecek. Tabi bunun için de abonelikleri başlatmak gerekecek.

Kendi yayın servisiyle ve bu cihazla beraber Netflix’e rakip olmak istediği de konuşulan konular arasında.

İçerik servisi hakkındaki bilgiler, servisin 100’den fazla ülkede kullanılabileceğini gösteriyor. Bu da Apple’ın Amazon Prime ve Netflix gibi servislere rakip olabileceği anlamına geliyor.

Ayırca firmanın bahsedilen yayın servisi için özel isimlerle beraber anlaşmaya çalıştığı da aktarılıyor. Anlaşılan isimler arasında Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Kristen Wiig varken daha fazlasının da yolda olduğu sızıntılar arasında.

Bu servis için Apple Worldwide Video ismi verilen bir üssün de firma tarafından ayarlandığı eklendi.

1 Milyar dolar civarında bir bütçe ayrılan servisteki ilk dizilerin Mayıs-Ağustos 2019 arasında yapılması bekleniyor. Şirketin, kendi dizilerinin yanı sıra eski yapımları bu serviste kullanıcılara sunacağı sızıntılar arasında. Bunlardan birinin de 1999 yapımı Altıncı His olması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz