Ana Sayfa Haberler Apple Watch 4’e EKG Özelliği, WatchOS 5.1.2 İle Gelecek!

Apple Watch 4’e EKG Özelliği, WatchOS 5.1.2 İle Gelecek!

0
Apple Watch'a EKG Özelliği, WatchOS 5.1.2 İle Gelecek!

Apple Watch Series 4 ile tanıtılan EKG çekme ve kalp ritmini izleme özelliğinin WatchOS 5.1.2 ile beraber kullanıcılara sunulacağı sızdı.

Eylül ayında saati tanıtan firma, EKG özelliğinin bu yılın sonlarında aktif edileceğini duyurmuştu. Yayınlanan çeşitli haberler gösteriyor ki yeni sağlık özellikleri, Watch OS 5.1.2 ile beraber aktif olacak.

Apple Watch Series 4’ün kullanıcıların reçetesiz bir şekilde satın alabildiği ve FDA tarafından onaylanan ilk EKG özelliğine sahip cihaz olduğu belirtiliyor.

Kullanıcılar, bu özelliği saatin yan tarafında bulunan çark şeklindeki düğmeye 30 saniye basılı tutarak kullanabilecek.

Saatteki bu özellik ilk etapta sadece ABD’deki kullanıcılara sunulacak. Ancak bu özellik cihazın konumu değiştirilerek diğer ülkelerde de kullanılabilir durumda.

WatchOS 5.1.2 sürümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Ancak hatırlanacağı üzere WatchOS 5’in ikinci betası 3 hafta önce kadar yayınlanmıştı. Bu da demek oluyor ki yeni sürüm yakın süre içerisinde kullanıcılara sunulabilir.

EKG özelliğinin şu an için sadece Series 4’lerde olduğunu da belirtmiş olalım. Eylül ayında tanıtımı gerçekleştirilen saat, ülkemizde hali hazırda satılıyor. Saatin Türkiye fiyatı ise 3.099 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz