Ana Sayfa Haberler iPhone’larda Ücretsiz Pil Değişimi İçin Son Günler

iPhone’larda Ücretsiz Pil Değişimi İçin Son Günler

0
Ücretsiz iPhone Pil Değişimi İçin Son Günler

Apple’ın iPhone’lar için bir süredir devam ettirdiği ücretsiz batarya değişimi programı 31 Aralık 2018 tarihinde sona eriyor.

Apple, eğer telefonunuz garanti veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaysa cihazınızın pilini herhangi bir ücret almadan değiştiriyor.

Ancak bu durum 31 Aralık’ta bitecek ve Apple, yeni yıldan itibaren iPhone 6 ve sonrası için bu işlem için 319 Türk Lirası talep edecek. Değişim ücreti X’te 449 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Cihazınızın bataryasının değiştirmek için Apple‘ın yetkili servislerine randevu alarak gitmeniz gerekiyor. Eğer firma bu durumu ziyaretiniz sırasında çözemezse Apple onarım merkezine gönderiyor. Bu durumda cihazın teslim süresinin 11 gün olduğu belirtiliyor.

Garanti kapsamında olmayan bir ürününüz varsa şirketin sizden talep ettiği rakam Xs, Xs Max ve XR için 449 Türk Lirası.

SE, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus ve X için talep edilen rakam 199 Türk Lirası. Bunun dışındaki uygun modeller için ise 529 Türk Lirası talep ediliyor. Fiyatlara KDV’nin eklenmiş olduğunu da aktaralım.

Eğer cihazınızın pil sağlığının düşük olduğunu düşünüyorsanız kısa süre içerisinde randevu alıp bu programdan yararlanmaya çalışın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz