Ana Sayfa Apple Apple Store’larda Dünya AIDS Günü Farkındalığı!

Apple Store’larda Dünya AIDS Günü Farkındalığı!

1
Apple Store'larda Dünya AIDS Günü Farkındalığı!

1 Aralık Dünya AIDS günü dolayısıyla dünya genelinde çeşitli Apple Store’larda kırmızı logolar kullanıldı ve mağaza çalışanları kırmızı renginde giyindi.

Apple’ın pazarlama sorumlusu Greg Joswiak, firmanın bu haftanın başında yaklaşık 500 mağazanın belli yerlerini kırmızıya çevirmeyi planladıklarını söyledi.

Kırmızı renklendirmenin amacı AIDS’e karşı küresel mücadele için farkındalık yaratmak. Konu ile ilgili Twitter’dan paylaşımda bulunan Tim Cook, AIDS’siz bir nesle ulaşabileceğimizi aktardı.

Apple’ın önümüzdeki haftalarda mağazalarda Dünya AIDS Günü’nü anlatmayı planladığı belirtiliyor.

1 – 7 Aralık arasında Apple Store ya da firmanın web sitesinden yapılan her alışverişin 1 dolarlık kısmının Apple’ın beraber çalıştığı RED’e bağışlanacağı da eklenen notlar arasında.

RED markası, Küresel Fona finansal destekte bulunarak Afrika’da AIDS’e son vermeye odaklanıyor. Apple’ın açıklamasına göre Product RED ürünlerinin satışından 200 milyon dolar para biriktirilmiş.

Müşteriler, Product RED ibaresine sahip bir cihaz ya da aksesuar aldıkları zaman bu paranın bir miktarı RED’e bağışlanıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz