Ana Sayfa Apple Apple, iPhone XR Satışlarından Oldukça Memnun Gözüküyor!

Apple, iPhone XR Satışlarından Oldukça Memnun Gözüküyor!

0
Apple, iPhone XR Satışlarından Oldukça Memnun Gözüküyor!

Firmanın tedarik zincirinden gelen çeşitli sızıntılar, Apple’ın iPhone XR satışlarının iyi olmadığını işaret ediyordu. Ancak şirket kanadından yapılan açıklama gösteriyor ki satışlar oldukça iyi bir şekilde devam ediyor.

Apple tarafındaki üst düzey yöneticilerden biri olan Greg Joswiak’ın yaptığı açıklamada XR’nin piyasaya çıktıktan bu yana en popüler iPhone olduğunu dile getirdi.

Üst düzey yönetici, bunun yanı sıra cihazın her geçen dün daha popüler bir hale geldiğini de ekledi.

Hatırlanacağı üzere XR modelinin çıkışından sonra firmanın 230 dolar seviyesinde olan hisse senetleri ciddi bir gerileme yaşayarak 170 dolar seviyelerine kadar düşmüştü.

Ayrıca 1 trilyon dolar değerine ulaşan firmanın değeri, 800 milyon dolara kadar gerilemişti.

Firma tarafından gelen bu açıklamayla birlikte Apple hakkındaki bu iddiaların gerçeklikten uzak olduğunu düşündürüyor. Ayrıca şirketi nispeten uzun süredir takip edenler için bu durum çok da şaşırtıcı değil.

Joswiak her ne kadar satışların oldukça iyi gittiğini söylese de buna ek olarak herhangi bir rakam paylaşmıyor. Yapılan açıklamada vurgulanan bir diğer konu da çeşitli analistlere ve bir takım raporlara güvenilmemesi yönünde.

Apple’ın bundan sonra satış adetlerini açıklamayacağı da göz önüne alındığı zaman ortalıkta herhangi başka bir itibar edilecek veri bulunmuyor. Bundan dolayı konu hakkındaki dedikodular pek fazla duracağa benzemiyor.

Eylül ayında tanıtılan yeni model, 30 Kasım itibariyle ülkemizde de satışa sunulacak. 64 GB depolama alanına sahip giriş modeli için belirlenen fiyatın 7.399 Türk Lirası olduğu aktarılıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz